Ірина_make& healthy

Безсульфатні корейські шампуні: CP-1 чи Lador???

Безсульфатні корейські шампуні: CP-1 чи Lador???

Хочу поділитись відгуком-порівнянням цих продуктів, адже обидва бесселлери, безсульфатні, корейські, та користуються високою популярністю. Користувалась обома у різні періоди, не змішувала у користуванні та зробила свій вибір. Отже почну.

Шампунем від Esthetic House CP-1 користувалась роки 4-5. Робила кератин, тому завжди обирала безсульфатну серію і він мені найбільше підходив. Кремова текстура, велика зручна банка з дозатором, протеїнова формула чудово розгладжувала моє вюнке волосся та вкладати феном його було простіше. Жодних реакцій, висипань чи лупи. Приємний, дуже легкий та нейтральний аромат.

Проте якось побачила шампунь від Lador. Звернула увагу на його популярність, теж корейський та безсульфатний. Вирішила спробувати, адже ціна його була навіть трохи вища від CP-1. От уже майже закінчилась банка 530ml і чи куплю я його знову? Текстура дуже цікава, така вязка, прозора, як гель. Перед нанесення обовязково потрібно розтерти на долонях, щоб рівномірно нанести на волосся. Дозатор зручний, запах хороший. Після декількох користувань я б сказала, що він інший але не гірший ніж CP-1. Проте от уже після тривалого використання можу сказати, що він мені перестав подобатись. Волосся стало якесь надто сухе. Укладка не така, як після CP-1. Все таки мені здається тут не вистачає цього протеїну, що є в СР-1. Більше не куплю. Повернусь до свого бесселера від Esthetic House.