Чистикова Дар'я

Заспокійливий бальзам для ніг із сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом

Заспокійливий бальзам для ніг із сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом

Ще одна новиночка від Shelly — це заспокійливий бальзам для ніг із сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом. Який він та що робить розповідаю далі ⬇️

Бальзам представлений у м'якій тубі, об'єм складає 100 мл. Кришечка фліп-флоп, також додатково була присутня слюда на кришці. Термін придатності по відкриттю 6 місяців.

Текстура бальзаму кремова, така легка та невагома, наче вершковий крем. Аромат квітковий та ледь помітний.

З активних і корисних складників тут є:

🌸 Urea (Сечовина) – зволожує шкіру, допомагає утримувати вологу і має кератолитичний ефект, що допомагає розм'якшувати тверду шкіру та усувати ороговілі ділянки.

🌸 Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Масло ши) – живить і зволожує шкіру, має заспокійливі властивості та допомагає відновити бар'єрну функцію шкіри.

🌸 Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Масло жожоба) – зволожує, живить та пом'якшує шкіру, також має антисептичні властивості.

🌸 Panthenol (Пантенол) – має заспокійливу та зволожуючу дію, допомагає загоювати дрібні пошкодження та покращує текстуру шкіри.

🌸 Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію) – зволожує шкіру, утримуючи вологу, що робить її більш еластичною та пружною.

🌸 Fucus Vesiculosus Extract (Екстракт фукуса) – містить антиоксиданти і має властивості для покращення циркуляції крові та тонізації шкіри.

Враження від використання

Цей бальзам, як і інші бальзами-новиночки від виробника, надзвичайно ніжний та легкий, вбирається дуже швидко, залишає після себе неабияку гладкість та приємну зволоженість.

Дарує "легкість у ногах", шкіра ніби починає дихати. Обожнюю його використовувати після обробки п'ят та і педікюру взагалі. Він дуже швидко заспокоює шкіру та добре живить область нігтів і кутикули.

Не викликає ніяких неприємних відчуттів після використання.

Взагалом бальзам спрямований на відновлення, заспокоєння, пом'якшення, зволоження та живлення шкіри ніг. І скажу, що з цим завданням він справляється на 100%👌

Дякую за увагу ❤️