MAXIMOVA🌷

Чудова пінка для комбі шкіри

Моє перше знайомство з польським брендом Nacomi почалось з саме з цієї пінки. Вона призначена для жирної, комбінованої, проблемної шкіри. Я цільова аудиторія цього засобу, адже мій тип шкіри комбінований і іноді проблемний.

Засіб на основі натуральних компонентів не подразнює суху й чутливу шкіру.

• Гіпсофіла метельчата м’яко та делікатно очищує шкіру, усуває запалення, сприяє загоєнню, розкриває пори, забезпечуючи їх глибоке очищення, поліпшує проникнення поживних речовин в тканини.
  • Екстракт горіха шикакай завдяки природному вмісту сапонінів і м’якому pH очищує шкіру, не порушуючи ліпідний шар.
  • Екстракт алтею регенерує, прискорює загоєння пошкоджень, стимулює оновлення клітин, допомагає підтримувати оптимальний рівень гіалуронової кислоти, запобігаючи появі зморщок, ефективно заспокоює подразнену, суху, чутливу шкіру.
  • Екстракт плодів дерева єгипетського колібрі стимулює регенерацію, пом’якшує, відновлює та омолоджує шкіру.

Пакування дуже симпатичне в приємних рожевих тонах. Пінка упакована в коробку. Баночка пластикова, етикетка не розмокає від води та не втрачає привабливий вигляд. Помпа чудово працює, і завдяки формулі продукту видає шикарну пінку, яка дуже пружна та ніжна і при цьому не осідає.

Аромат приємний нейтральний.

Об’єм 150 мл.

Використовувала пінку в ранковій та вечірній рутині. Зранку - як самостійним продуктом для очищення бруду після сну, а ввечері - додатковим другим етапом після гідрофільної олії.

Консистенція у піни шикарна, вона ніби пружна м’якенька хмаринка. Для одного вмивання мені достатньо два натиски помпи. Піна ніжно очищає шкіру, не агресивна, тактильно приємна. Що дуже важливо - не стягує та не сушить шкіру після вмивання. Дарує приємне відчуття чистоти. Ніяких негативних наслідків чи алергічних реакцій не викликала.

Моїй шкірі продукт підійшов ідеально. З задоволенням користуюсь! Рекомендую👌