Чи допоможе тканинна маска пробленим губам ? Garnier Skin Naturals маска для губ
Я, як людина з сухариками замість губ, завжди шукаю якісь нові експрес засоби в свою косметичку, що б добряче підготувати свої ліпс - к помадам. Виробник запевняє, що ця маска - зробить все ідеально. Перевіримо?
Маючи проблему з сухістю губ, я постійно стараюсь їх підтримати за помогою всіляких бальзамів, олій та гігієнічних помад. Але бувають випадки, коли потрібно більш швидко привести губи впорядок, наприклад для якогось макіяжу. Ось тут мені і знадобилась Тканинна маска для зволоження й відновлення сухої шкіри губ від бренду Garnier . Патчі для губ я бачила і навіть тестувала, а ось тканинні маски дял мене в новинку.
В саше знаходиться маска і гелеподібна рідина, якою просочена сама маска, має легкий хімозний аромат чи то черешні чи то вишні чи то содової, з легким аптечним присмаком. Аромат не сильно яскравий, не можу сказати що заважає. Рідини доволі багато, як на масці так і в саше. Сама маска виконана не з такого матеріалу як звичайні тканинні. Це більше схоже на звичайну марлю, але гладеньку і більш щільну. Розмір - вражає ))) От у ляльок Братц наче і то трошки менші губи )) Але в цьому є і плюс: складно знайти людину кому ця маска буде замала.
Тримати цей "компрес" треба 10-15 хвилин. Розмістити на обличчі впринципі було не складно. В масці є прорізь для рта, через що більш зручно підігнати під індивідуальну форму губ.
Негативних відчуттів під час процедури - не було. Алергічної реакції під час і після - так само.
Який же ефект я отримала ?
Чесно кажучи, в мене були доволі двоякі відчуття. З одного боку, я хотіла ВАУ ефекта, з іншого - думала що його не буде зовсім, або наче після звичайного бальзаму .
Ефект все ж таки був. Рідина з маски, майже повністю ввібралась в чутливу шкіру губ. Вони стали м'якішими, а суха корка почала злазити з губ. Так, тріщінки залишились, але це дало можливість прискорити процес розм'яшення з одного дня до 15хвилин.
Чи був би такий ефект від звичайного бальзаму і харчової плівки ? Можливо, але треба буде перевірити
Так як рідини було доволі багато, а після маски я протерла губи, що б зняти ороговілий шар шкіри, а нанесла саму рідину на губи.
Продукт абсолютно легко розподівся по губам, подарувавши гарний глянцевий ефект і довзолив губам стати ще більш м'якими і доглянутими. Текстура засобу дозволяла йому гарно триматися на губах і нікуди не стікати і не текти.
Тож який висновнок ?
Продукт все ж таки дає ефект, але не потрібно очікувати прям ВАУ. Це гарний варіант для того що б швидко підготувати губи для матової помади, але за ціну маски, можна взяти повноціний бальзам для губ.
Зовнішній вигляд губ дійсно став краще і декоративний продукт виглядав краще після неї. Тож якщо вам хочеться протестувати цей продукт - раджу чекати знижок на мейкапі.
Коментарі (0)