O’Ostah

Моя нова любов від Dott

Моя нова любов від Dott
Моя нова любов від Dott

Dott заполонив стрічку MK, тому втриматись від знайомства з брендом було просто неможливо. Лаконічні дизайни, естетика, крутезні нішеві аромати і усе це made in UA… Я теж потрапила на гачок і після масажних свічок (враження можна прочитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/24436/ ) у моїй рутині зʼявилась ще одна шайбочка, на цей раз для губ.

Металева баночка зі зручною кришкою на різьбі. Виробник дбайливо додав аплікатор для гігієнічного нанесення продукту, за що окреме дякую. Чи можна назвати такий варіант зручним для користування «на бігу» - питання, бо носити у сумочці комплект для мене не дуже комфортно. Але це вже залежить від ваших вподобань. А от для домашнього використання - ідеально, бальзами у стіках не люблю, мені вони просто не допомагають.

Натуральний, складається з твердих масел, восків та вітаміну Е. Аромат соковитого грейпфруту присутній, назва себе виправдала🍊

Dott назвали засіб суфле, але насправді це батер, який тане під впливом тепла. При нанесенні перетворюється на поживну олійку. Відчуття комфортні, без липкості.

Суфле-батер можна наносити трьома способами:

  • як бальзам для зволоження/лікування губ
  • як нічну маску для більш глибокого живлення
  • комбінувати з декоративними засобами, бо цей блиск просто неможливо ховати від оточуючих.

Дівчатка, які спробували інші продукти Dott - напишіть свої враження про аромати. Хочу спробувати засоби для тіла, але боюсь помилитись з вибором.