Огляд новеньких міцелярок від Nivea)
Дієва жовто-блакитна парочка😉
Всім привіт✌️
Востаннє я користувалася міцелярною водою від Nivea понад 10 років тому). Зараз дивлюсь і бачу, що у бренда з'явилося багато новинок та серйозно змінився дизайн флакончиків). Серед цих новинок:
- Освітлююча міцелярна вода з 5% сироватки з вітамінами С і Е та комплекс амінокислот (жовтенька).
- Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом (блакитна).
Мені дійсно було цікав повернутися до Nivea через стільки років, тож розповідаю докладніше про свої враження👇
🫧 Пакування
Обидві міцелярки представлені у великому флакончику із міцного пластику. Флакончик прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу та розглянути його консистенцію, а подивитися є на що, бо міцелярки двофазні та ще й з шиммером.
Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується
Дозатор-крапельниця, водичка виділяється крапельками, але якщо сильно натиснути, то може "плюнути" струменем🤣.
Об'єм: 400 мл, величенька, витрата дуже економічна.
🫧 Про освітлюючу міцелярну воду
- Міцелярна вода двохфазна, зверху олійний шар, знизу - водний, який містить міцели.
- Після змішування консистенція - рідка, але щільніша за звичайну воду, на дотик відчувається легенька олійність, але без жирності та липкості.
- В процессі змішування з'являється пінка та дуже активний злотистий шиммер. Виглядає дуже ефектно, антистрес). Шиммер не залишається на шкірі, несе виключно декоративний характер.
- Аромат не сильно активний, але відчутний, пахне соняшниковою олією.
🫧 У використанні
- Перед використанням водичку ретельно струшую, щоб обидва шари змішалися в однорідну емульсію. Змішується вона дуже швидко.
- Очищення не можу назвати таким делікатним, як у Simple, якою користуюся останнім часом. Ця водичка працює жорсткіше, але не подразнює шкіру та не викликає ніяких неприямних відчуттів.
- Абсолютно не щипає очі, хоча вони в мене дуже чутливі
- Добре змивається пінкою, не залишаючи на шкірі відчуття липкості, жирності та олійності. Не сушить та не стягує.
🫧 Про ефект від освітлюючої міцелярної води Nivea
Виробник каже, що ця міцелярна вода не вимагає змивання. Однак, я належу до того табору дівчаи, які вважають, що міцелярну воду потрібно обов'язково змивати гелем/пінкою).
Водичка знаходиться на моєму обличчі не більше 3-5 хвилин і 100% не може дати чогось більшого, ніж класичне очищення.
* Заради допису, потримала її на шкірі близько 30 хвилин і ось який ефект побачила:
- Сяючий, комфортний фініш.
- Шкіра стала світлішою, вирівнявся тон.
Чи буду я її використовувати без змивання? Ні, хоча доглядовий ефект дійсно присутній).
Що ж до основної функції - очищення?
Для затесту 2-х міцелярок використала олівчики для губ, очей, консилер, блиск, туш для вій та брів.
- Жовтенька водичка гарно справляється як з легкими, так і з більш стійкими/водостійкими текстурами. Для останніх, ватний пафф із міцеляркою потрібно потримати на шкірі трішки довше.
- Якщо макіяж легкий, то я навіть не витримую пафф, просто протираю обличчя та шкіра чудово очищується.
- Після цієї міцелярки не залишається ефекту "панди", не випадають вії та брови (не смійтеся, в мене так було із рожевою Garnier)).
Моя оцінка: 9/10.
🫧 Про відновлювальну міцелярну воду
За консистенцією та ароматом вона ідентична жовтій, відрізняється тільки кольором, бо жовта майже прозора, а ця з блакитним підтоном, шкіру не фарбує). Шиммер в неї не золотий, а срібний, але також виглядає дуже ефектно.
🫧 У використанні
- Блакитна водичка також двохфазна, тому її потрібно струшувати перед використанням. Вона швидко змішується).
- Працює трохи лагідніше за жовтеньку, але все одно, це не супер-делікатне очищення, як у Simple.
- Змивається також дуже легко.
🫧 Про ефект від відновлюючої міцелярної води Nivea
ЇЇ також змиваю, але для експерименту залишала на шкірі на 30 хвилин, в результаті:
- Рівний тон.
- Трохи зволоження та пом'якшення.
- Ніяких алергічних реакцій та висипів, ті що є на обличчі, то були ще до міцелярки).
Фото "до" та "після" у каруселі).
Що ж до основної функції - очищення?
- Ця міцелярка також гарно видаляє всі види декоративної косметики. Як на мене, то вона краще і швидше справляється зі стійкими/водостійкими продуктами.
- Для її затесту взяла найстійкіше, що є в моїй косметичці - 3 помади Maybelline Vinyl. Думаю, ви знаєте, що її дуже складно змити звичайною міцеляркою, особливо у червоному відтінку). Проте, блакитна водичка справилася на відмінно, пафф був на руці не більше хвилини, 2 тертя та рука абсолютно чиста).
Оцінка: 10/10.
Яка ж з них краще?
Мені більше сподобалася відновлювальна (блакитна), бо вона дійсно більш делікатна, але очищує краще без зайвого тертя. На відео видно, що з жовтенькою довелося терти з натиском, хоча обидві міцелярки прикладала на шкіру десь на хвилинку.
Загалом, обидві міцелярки гарно показали себе, новинки бренду стали в рази кращими за 10 років, поки я ними не користувалася), тому я приємно здивована).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)