Yustal

Тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift №280

Тональний крем для молодої шкіри та для зрілої шкіри зі зморшками це дві різні історії: на гладкій шкірі гарно виглядає майже все, на зрілій шкірі за допомогою тонального крему можна віднайти ті зморшки, які раніше ніколи не помічала. Майже рік я використовувала тональний крем Mineral Silk & Lift від Ingrid Cosmetics у 29-му відтінку й була їм повністю задоволена, однак, я використовую різні засоби для освітлення шкіри та сонцезахисний крем Jole, тому з часом я помітила, що цей відтінок вже став помітним на моїй шкірі, вона дещо світліша та жовтіша за 29-й відтінок тонального крему Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift, хоча це дуже красивий, врівноважений відтінок, який підійде багатьом, я вирішила спробувати 280-й відтінок Light Ivory, про який писали, що він жовтий та світлий, прямо як я.

Плюси тонального крему Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift:

• бюджетна ціна
  • термін для використання після відкриття 12 місяців, що добре для тих, хто рідко фарбується, тональний не встигне зіпсуватись
  • легкий пластиковий тубус, котрий зручно брати з собою у подорож
  • щільна криюча здатність: перекриття можна регулювати від середнього до сильного, є можливість перекрити почервоніння та гіперпігментацію без використання консилера
  • тональний крем добре розподіляється навіть пальцем, а з вологим спонжем ще краще та більш тонко
  • не підкреслює зморшки та пори
  • шкіра має природній вигляд, не надто матова і не блищить від цього тонального крему
  • тримається весь день, хоча в Т-зоні до вечора може з’явитись блиск і незначне розслоювання тонального крему, тому що я не використовую спеціальні засоби для підготовки жирних ділянок до макіяжу, але цей тональний не пливе до вечора так як інші

Мінусів для себе я не знайшла, якість тонального крему Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift однозначно вища за ціну. Тональний крем має не натуральний склад, на силіконах:

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isohexadecane, ​Isocetyl Stearoyl Stearate, Ozokerite, Polyisobutene, Glycerin, Cetyl PEG/​PPG-10/​1 ​Dimethicone, Hexyl Laurate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499

В складі також є сонцезахисний фільтр та декілька компонентів для зволоження, особливих доглядових компонентів немає.

Порівнюючи 280-й (зліва на фото) та 29-й відтінок (справа), можу сказати що 280-й світліше та дещо жовтіше за 29-й і він повністю зливається з тоном моєї світлої шкіри, навіть якщо нанести його товстим шаром, але 280-й більш помітний в порах ніж 29-й, тому що він світлий і великі пори виглядають як світлі цяточки, 29-й відтінок не підкреслює пори зовсім, втім, цей нюанс помітний лише при близькому вивченні шкіри у дзеркалі, я задоволена покупкою, тональний крем гарно лягає та достойно тримається 12 годин навіть без фіксації пудрою. Можу радити до придбання 💕

P. S. Сьогодні спитала знаймого чоловіка, нафарбована я чи ні. Він сказав: "Ти ж ніколи не фарбуєшся". Користуюсь тональним кремом Ingrid Mineral Silk & Lift вже рік 😉