Daryna

Рідкі гідрогелеві падчі від Skinbar: моє перше знайомство з брендом, яке приємно здивувало!

Рідкі гідрогелеві падчі від Skinbar: моє перше знайомство з брендом, яке приємно здивувало!

Це моя перша спроба продукції цього бренду, і треба сказати, що старт вийшов досить вдалим! 😊 Я отримала ці падчі в подарунок після покупки продукції від Skinbar на суму більше ніж 350 грн (про мою нову сироватку і крем від Skinbar я обов'язково розповім у наступних дописах, тож слідкуйте!).

Отже, що ж це за падчі і чому я від них у захваті? 💙

◾Приємно охолоджують 🌬️ – Ідеальний засіб для ранкової свіжості! Особливо, коли після безсонної ночі або довгого робочого дня твої очі потребують чогось заспокійливого.

Чудово тонізують ✨ – Вони не просто зволожують, але й залишають шкіру навколо очей пружною і еластичною. Після нанесення відчуваєш ефект "оновлення" шкіри.

Можна використовувати як маску 😍 – Нанесіть рідкий гідрогелевий склад на всю область обличчя, і ви виготовите справжню експрес-маску! Але це підходить тільки для сухого типу шкіри.

Натуральні інгредієнти 🌿 – Формула заснована на компонентах природного походження. Це чудово, бо я стараюсь вибирати продукти з екологічними і безпечними складними.

Не тестується на тваринах 🐰 – Величезний плюс для мене. Skinbar підтримує етичну косметику, і це важливо!

Мінімалістичний дизайн 🖤 – Упаковка дуже стильна, мінімалістична, що теж не можна не радувати. Вона буде круто виглядати на поличці у ванній! 😉

◾Незручна упаковка 🙁 – На жаль, формат ємності, у якому є падчі, мені не дуже сподобався. Для рідкої текстури це трохи незручно, бо потрібно брати трішки продукту з баночки, що не завжди зручно. Думаю, тюбик був би більш підходящим рішенням.

Специфічний запах 🤔 – Є легкий морський аромат, який може здатися дещо незвичним. Підозрюю, що це через екстракт ламінарії. Але запах швидко вивітрюється, тому це не дуже критично.

Погано що є кілька недоліків, але загалом я залишилася задоволеною цими рідкими гідрогелевими падчами. Вони ідеально підійшли для догляду за шкірою навколо очей, зменшили запалення та додали тонус. 🌸 Можливість використовувати їх як маску — просто приємний бонус!

Якщо ви шукаєте щось новеньке для догляду за шкірою обличчя, може спробувати ці падчі. А я тим часом підготую для вас ваші враження від сироватки та крему від Skinbar💕.

Чекайте нові огляди! 😘