Blondie_rs

Lamel Oversize - стильна туш без "рамок"

Lamel Oversize - стильна туш без "рамок"

Всім доброго вечора! Що ж, сьогодні в нас коротенький огляд на туш Lamel Oversize. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити детальний допис із фотографіями щіточки та ефекту на віях 😇

Я нарешті зробила людські фото цієї туші, й то, коли вже обшургала її в косметичці та органайзері для засобів для очей. Тим не менше, вона ще лишилась пристойного вигляду. Мені все згадується реклама туші з приміркою одягу оверсайз. Не знаю, де тут звʼязок, тим не менше, стильний дизайн, гумова щіточка та бюджетна ціна привели мене до покупки. Ходімо, покажу все більш детально 😉

Ну скажіть: як не закохатись в такий рожево-чорний стильний дизайн 😍 Лаконічно, по-дівчачому! Туш містить ще посріблений напис із назвою серії - "Oversize". Такий продукт одразу кидається в очі.

Щіточка тут гумова, з легким вгином, що спочатку нагадала мені мою улюблену форму 8-ки. Але пізніше я збагнула, що вона не симетрична та схожа на бульбочку 😄 Не знаю, чому так спало на думку, тим не менше... Покористувавшись пару місяців, вона вже стала засихати, і я пару разів чуть не зламала цей накінечник. Він став досить рухомим, чого я не зауважувала на початку. Схожа рухомість щіточки в мене була в Sky High від Maybelline [але там вона вже була від початку користування]. Тож, вона все далі відгинається, і при засуванні у тюбик я пильную, щоб не переламати її.

Щіточка гарно промальовує вії, не склеює їх (зараз уже стала підсихати, тому стає трохи важче нею малюватись). Що ще важливо - не осипається та не відбивається мені під бровами та на нижній повіці. В любу погоду та вологість. Ну, мінімально бувало під бровами (ставило крапочки), під час цієї несамовитої спеки +37. Але це зрозуміло, вона ж не водостійка. Тому, претензій до продукту взагалі не маю. Змивається міцеляркою легко, без труднощів та сильного тертя, що теж важливо для мене.

Як на мене - це чудовий варіант стильної та легкої у використанні туші. А ще приємніше - коли бачиш цю гарну ціну. Справді, я купила її по акції на Мейкап за 120 грн (зараз коштує практично так само - 125 грн на момент написання допису), і я повністю задоволена якістю за ці кошти. Окремий лайк бренду за стильний дизайн, ну ж така вона гарнюня 🥰 Думаю, вона піде на повтор, коли мені знов надоїсть шукати щось інше. Тому, якщо ви не проти гумових щіточок такої форми - щиро рекомендую спробувати саме її!

Гарного вечора всім, цьом 😘