Anna_feerie

Тьотя Аня готова ділитись б'юті-уроками! #beautystudymakeupclub

Тьотя Аня готова ділитись б'юті-уроками! #beautystudymakeupclub

Привіт, мої любі б'юті-котусики, сьогодні хочу запросити вас до прочитання 10 надважливих уроків, які я засвоїла на власному досвіді (так-так, тьотя Аня така вумна, того що багато косметичних помилок наробила та потім нарешті взялась за голову та почала тою головою думати)).

1. І перший урок в нас буде не про баночки, а про відношення до непроханої критики😎: запам'ятайте, мої хороші, якщо хтось вам каже неприємні та образливі слова стосовно розміру, форми та будь-яких якісних характеристик вашого тіла - то не ваша проблема! В решті решт, людина має сама якось це пережити (а ще краще звернутись до психолога - бо перейматись через чужу зовнішність це трохи не ОК)). А ви чудові без всяких умов і заслуговуєте найкращого!❤️

2. Урок другий плавно витікає з першого - щоб ви не задумали зробити з власною зовнішністю, краще це робити з любові та поваги, а не тому, що хтось змусив вас комплексувати. Дуже важливо усвідомити, що ми вже прекрасні, чудові та неповторні, і з цим знанням сміливо рушати до нових вершин!😘

3. Нарешті, переходимо до баночок)). Моя найголовніша порада: ніколи, чуєте, ніколи не вмивайтесь звичайним милом! Яке б воно не було: дитяче, щадяще, дивотворяще - все одно це луг, а лужні сполуки суху шкіру висушують ще більше, а жирну зневоднюють і в результаті вона починає виділяти шалені дози себуму, щоб врятуватись. Не треба так)) Краще придбати м'який очищуючий засіб з Ph 5.5 або трохи нижче і поберегти захисний бар'єр (хто не знає, де таке шукати - то тьотя Аня в своєму профілі приготувала цілу купу конспектів на дану тему, а за тегом #feerie_rosacea можна віднайти багато інформації по догляду за чутливою шкірою🤗).

4. Урок четвертий і моя порада: забудьте про спиртові лосьйони та все, що "прижигає" висипання, залишаючи на їх місці опіки! З пілінгами та кислотними продуктами також варто бути обережними, адже замість відлущення, освітлення та покращення рельєфу можна знову ж таки пошкодити бар'єрну функцію та отримати червону пекучу шкіру🥵. Так, я розумію, що іноді хочеться знищити того прища, але краще поступово, але ефективно). Тому - обережність, помірність та детальне вивчення відгуків від бувалих - наше все)).

5. П'ята порада і моя любов - це тоніки (але нагадую, не спиртові!). А краще зволожуючі, з центелою, азуленом та гідролатами трав. Вони і заспокоять, і допоможуть знизити Ph, і підготують ваші личка до наступних етапів догляду🤩.

6. Прийшов час поговорити про недосконалості: акне, розацеа, чутливість та почервоніння. Тьотя Аня вас розуміє, адже має все це шалене комбо🤣. Але нічого, життя з цими траблами існує, і цілком щасливе). Головне - не намагатись намазати на себе всі баночки з магазину, а підійти свідомо: зверніть увагу на азелаїнову та саліцилову кислоти, додайте в рутину м'який пілінг або ензимну пудру, довершивши цей набір якісним ламелярним кремом - і результати не змусять себе чекати!)

7. Моя сьома порада буде про волосся: якщо воно у вас пушиться у вологу погоду, завивається на кінчиках після миття, а на морі сама собою створюється зачіска дівчини серфера - вітаю, у вас ніяке не "пошкоджене" волосся, і ні, це не лікується кератином. Просто у вас кучері, про які ви навіть не здогадувались😁. Спробуйте розчісувати волосся лише під час миття з нанесеним бальзамом, обов'язково використовуйте незмивний кондиціонер та не забувайте жамкати - адже саме так ми надаємо форми нашим завиткам! (якщо це все звучить трохи страшно - заходьте на тег #feerie_curls і дивіться мої туторіали, в тьоті Ані вийшло - то в вас точно буде не гірше!)

8. Імідж ніщо - брови всьо!)) Щоб там не придумала б'юті індустрія, але не варто стрімглав бігти і кардинально змінювати власну форму брів, бо то нам кажуть їх вищипати до ниточок, а потім раптово в модну входять "соболі" та "вовки", а ми ото думаєм, щоб його на ті брова намазать, аби вони відросли)). Краще залишатись на боці натуральності, а тренди можна й підмалювати, благо, зараз на ринку є купа продуктів для моделювання брівок🤯.

9. Фен - це не ворог, а друг, головне обрати правильний, сушити на середніх температурах та обов'язково використовувати термозахист. Якщо у вас кучерики - то ваш вибір це насадка-дифузор, повірте тьоті Ані, це в рази прискорює процес сушки та ще й чудово підкручує завитки!

10. Ну, і наостанок не можу не нагадати вам про здоров'я (ох вже ці тьоті, їм би тільки про болячки і теревенити😆). Та що поробиш, краса починається зсередини, а здоров'я - з нашої про нього турботи. Тут і харчування, і фізична активність, і боротьба зі стресом. А про чекапи та різноманітні вітамінні баночки я для вас регулярно пишу в #feerie_health🤗. Тож якщо ви чекали знак, щоб нарешті дійти до лабораторії та перевірити свій рівень вітаміну Д та феритину - ваш час настав!))

Дякую всім за увагу, будьте здорові та щасливі! 😘