Мій догляд за волоссям.
Баночки які допомагають мені в догляді за волоссям.
Я власниця довгого, вередливого та неслухняного волосся. Тому мій догляд за волоссям складається з кількох перевірених засобів, якими я користуюся регулярно. Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом та відгуками про продукти, які допомагають мені підтримувати здоровий вигляд волосся.
Спершу розповім покроково як я доглядаю за волоссям.
Догляд крок за кроком.
Пілінг для шкіри голови. Час від часу за 30-60 хвилин до миття голови використовую пілінг. Це додає свіжості шкірі й допомагає шампуням краще працювати.
Шампунь. Очищення – це ключ до гарного волосся. Використовую різні шампуні, і більшість із них добре справляються із задачею очистити шкіру та волосся. Проте, рідко зустрічаю ті, які прибирають лупу чи роблять волосся слухняним. На жаль, часто буває навпаки.
Маска для волосся. Тут моє волосся проявляє вередливість, тому я постійно експериментую з масками.
Бальзам або кондиціонер. Обов'язковий етап після маски.
Незмивні засоби та сушка. Часто експериментую з незмивними засобами, і, скажу чесно, не завжди успішно. Але ми не здаємось!
Олійки чи сироватки для кінчиків. Це останній крок для запобігання посічення волосся.
Що цікаво, я майже ніколи не використовую термозахист. Якщо ви користуєтесь ним регулярно – порадьте класний засіб у коментарях, я точно спробую!
Тепер пройдемося по продуктам, які я використовую зараз.
Шампуні Tresemme та Nika Zemlyanikina.
Зволожувальний шампунь Tresemme – це справжній рятівник, коли часу зовсім обмаль. Після миття волосся чисте і виглядає свіжо, навіть якщо я не завершую повний догляд. Він підходить для тих днів, коли треба швидко привести себе до ладу. А ось Nika Zemlyanikina обіцяв вирішення проблеми з лупою, проте не впорався з цим завданням. Як базовий шампунь – гарний, але в боротьбі з лупою на жаль не допоміг.
Бальзам для ламкого волосся Syoss.
Цей бальзам не виправдав моїх сподівань. Використовую його рідко і лише в маленьких кількостях, бо якщо переборщити – волосся стає липким і виглядає брудним. Тож тут головне – обережність.
Пілінг від Rosabella
Пілінг для шкіри голови допоміг мені позбутися лупи, але я використовувала його в комплексі з іншими засобами. Думаю, саме він зіграв ключову роль у цьому успіху.
Маски для волосся
Маски – мій окремий експериментальний фронт. Rosabella привертає увагу своїм складом, але моє вибагливе волосся не завжди її "розуміє". Наношу обережно та обов'язково кілька разів промиваю волосся після застосування. У них є рекомендація наносити маску між першим і другим намилюванням волосся – це варто врахувати.
Маска від Pionna мене особливо не вразила але і нічого поганого сказати не можу. Після неї волосся м'яке, але особливого ефекту я не помітила. Сподіваюсь, що вона працює зсередини. А маска від Nani beauty – працює непогано. Після неї волосся виглядає блискучим і доглянутим. Іноді навіть використовую її як бальзам для швидкого результату.
Незмивні засоби для волосся.
У мене кілька незмивних засобів, кожен зі своєю фішкою.
Vita Booster від Dr.Sorbie на початку дав просто приголомшливий результат – волосся блискуче, гладеньке. Але з часом ефект трохи знизився.
Флюїд від Nika Zemlyanikina потрібно використовувати дуже економно – якщо переборщити, волосся стає липким. Але у правильній дозі він робить волосся м'яким і блискучим.
Сироватка для кінчиків від Rosabella – це маст-хев у моєму догляді. Вона робить кінчики менш помітно посіченими та додає здорового блиску.
І нарешті – стимулююча сироватка для росту волосся від Rosabella. Схоже, що вона справді працює. Я помітила новий ріст волосся у вигляді легкого пушку після кількох тижнів використання.
Спрей для волосся від Nani beauty.
Цей спрей рятує мене в моменти, коли волосся важко розчесати. Він значно полегшує процес і допомагає уникнути "битви з гребінцем".
Загалом, усі ці продукти мають свої плюси і мінуси, тому я постійно підбираю догляд під потреби волосся в конкретний момент. Головне – експериментувати і знаходити те, що справді працює для тебе.
Коментарі (0)