Тінт-бал ьзам для губ Colour Intense Lip Care Tint Balm Ожина, 4 г
Стійкий колір і догляд одночасно — хіба не про це ти мріяла? Український бренд створив ягідний тінт, або ні... З'ясовуємо! 😎
Перше враження
Відкривши пакування вас здивують насичений колір чорного стіку, який по опису повинен надавати шкірі природний рожевий відтінок.
Крім стійкого пігменту виробник обіцяє тривалий захист ніжної та чутливої шкіри губ.
Щодо зволоження
В складі оливкова олія, вітаміни А, Е і F, що живлять губи й усувають пошкодження. Вітамінний комплекс сприяє швидкому загостренню губ. Не аптечний склад, але ефект є!
Бджолиний віск створює стійкий захисний бар’єр на поверхні губ. Тут кому, що до вподоби, мені віск в косметиці не муляє, як то кажуть. Я взагалі спокійно ставлюся до складу продуктів, всілякі олійки мінеральні, відушки, барвники, лаурилсульфати... Хоча моя суха і чутлива шкіра мабуть з цим не згодна, але на склад я рідко звертаю увагу. Більше від того, що я не хімік, можу погуглити, але не більше того... Єдине, що може мене відмовити від покупки це мило та спирт на початку списку інгредієнтів. І то лише тому, що я точно знаю, що мені не підійде цей засіб.
Як діє?
Інтенсивність кольорових пігментів, доречі як заявлено натурального походження, залежить від рівня pH на поверхні губ. Це означає, що колір підлаштовується під кожну шкіру індивідуально.
Як наносити
Як звичайну помаду. В мене лишилося зовсім трошки як бачите стік добре тримає форму, навіть літом не ламається і не тане. Для матового ефекту потрібно злегка промокнути бальзам паперовою серветкою. А щоб отримати максимальне живлення залишити тінт для створення захисного шару. Мені вистачає зволоження на декілька годин.
Це губи одразу після нанесення бальзаму.
На вигляд як звичайна гігієнічка.
А це через пару хвилин, колір майже не відрізняється від мого звичайного.
Ось мої вуса навіть видно, а вуста не дуже 😂
Отже
Як бальзам з відтінком - супер, а от на тінт не схожий. Має приємний легкий ягідний аромат без особливого смаку. Зволожує добре, по кольору, робить губи злегка рожево-фіолетовими, на знімку майже не видно. По відтінку не всім може підійти але мені подобається, особливо коли треба швидко підмалюватися на роботі. В мене він лежить на столі і під час роботи просто незамінна річ.
Коментарі (0)