Мій провідник у світ релаксу і здоров’я
Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці" Bisheffect Magnesium Flakes 🧘♀️
Допомагає розслабитися, позбутися набряків, подразнень, болю у суглобах, крепатури. Мій рятівник котрий рік!
Таке точно треба мати вдома на поличці із засобами для ванни.
Я давно знайома з магнієвими концентратами, однак раніше надавала перевагу таким у відерцях та більш «рідкого» формату. Тепер вирішила спробувати у пластівцях.
Також обожнюю хвойний екстракт від Bisheffect, навіть лікар призначав курсом дл полегшення перебігання певних хвороб.
Магнієві пластівці маю в об‘ємі 1000 грам. Цілий кілограм корисної насолоди для шкіри, м’язів, суглобів і, звісно ж, загалом нервової системи!
Пакет звичайний білий з надійною зіп-застібкою. Вона дуже щільно закривається, тож не переживаю про розсипання пластівців.
Самі пластівці доволі тонкі, різної величини і форми, але здебільшого плюс/мінус однакові.
Білого забарвлення і абсолютно без запаху.
Про деякі особливості і корисності концентрату
🛁 для ванн та ванночок
💪🏻 зміцнює шкірний покри в та організм в цілому
😴 нормалізує сон
🤕 корисний для людей, хворих на діабет
❌ БЕЗ додаткових компонентів (у тому числі без ефірних олій)
😌 покращує самопочуття/розслабляє
🧬 потрапляє через пори шкір у кров, оминаючи ШКТ. Тобто чудовий варіант прийому магнію, який засвоюється організмом через шкіру
Підтверджую, що це не лише обіцянки бренду, а дійсно діє. Позитивний вплив на нервову систему, покращення стану шкіри я помічала ще раніше від магнієвих концентратів для шкіри.
Детальніше про враження. Які зміни я помітила? Чому обираю Магній у форматі концентратів знову і знову?
✅ максимальне розслаблення нервової системи
Дівчата, дотримуйтеся вказаних дозувань, бо розслабляє так, що заснути можна дуже швидко 😉
Для мене це плюс, бо я страждаю на проблеми із сном. Тому після такої ванни максимум 20 хвилин і я сплю!)
Забуваються усі проблеми, відпускаються переживання
✅ зняття спазмів/болю з м’язів, а також суглобів
Після важких тренувань чи просто фізичних навантажень часто стикаюся з крепатурою, яку одна «магнієва ванна» значно полегшує.
Те саме можу сказати про важкість у спині після «сидячої» роботи протягом дня та важкість у ногах після «стоячої» роботи.
Більш суглобах також зникає. А якщо були травми, навіть якісь невеликі розтягнення - магнієвий концентрат та прийняття з ним ванни значно полегшує напруження, біль
✅ покращення стану шкіри
Після ванни з магнієм вона завжди більш м’яка, гладка і підтягнута.
Я страждаю на шкірні захворювання, то при комплексному підході Магнієвий концентрат (у конкретному випадку, про що зараз розповідаю - пластівці) допомагає покращити стан: зменшує свербіж, почервоніння, перешкоджає загостренню, полегшує перебігання хвороби.
Магнієві пластівці люблю використовувати як для ванн для тіла, так і для ванночок для ніг вкінці важкого дня. Це ідеальний варіант для швидкого, я б сказала миттєвого покращення стану і розслаблення.
Для мене це МАСТХЕВ і щиро раджу спробувати вам.
Бо якось спробувавши раз, тепер завжди маю у запасі магній Bisheffect у різних варіаціях. Довіра роками ❤️
Коментарі (0)