Аніта

Jigott Pearl Real Ampoule Mask

Jigott Pearl Real Ampoule Mask

Люблю використовувати тканинні маски. Чуда від них я не чекаю. Вони зручні, завдяки зволожувальним і відновлювальним властивостям вони швидко пом'якшують шкірний покрив та роблять його більш еластичним. Останнім часом люблю масочки від корейського бренду Jigott. Сьогодні розповім вам про ампульну маску Pearl Real Ampoule Mask яка насичена перловим екстрактом, колагеном, бетаїном і гіалуроновою кислотою.

Особливості ампульної маски з перлами від Jigott:

- освітлює сонячну і вікову пігментацію;
- зменшує видимість веснянок;
- розгладжує зморшки і скорочує глибину заломів;
- надає обличчю здоровий відтінок;
- підтягує овал обличчя;
- покращує пружність і еластичність;
- насичує клітини вітамінами й амінокислотами;
- зволожує й оптимізує баланс гідратації;
- активує процес оновлення;
- дарує гладкість, м'якість і сяйво.

Jigott Pearl Real Ampoule Mask

Пакування: Герметична ампула-саше із зображенням ампули на лицьовій стороні. Усередині ампули знаходиться головний компонент маски. В цілому, упаковка маски виглядає дуже приємно. Усередині упаковки знаходиться маска, просочена есенцією. Маска в упаковці знаходилася в акуратно складеному вигляді. Лекало маски непогане, зроблено з дуже м'якого еластичного бавовняного матеріалу

Аромат у маски дуже приємний, ніжний, дорогий, пахне квіточками. Есенції багато, вона гелева, не липка. Колір прозорий.

Маску тримала 20 хвилин. Після зняття є невелика липкість, шкіра трохи волога. Есенція, що залишилася, за хвилину швидко ввібралася в шкіру. Через 5 хвилин від липкості не залишається і сліду, шкіра стає м'якою і оксамитовою, без натяку на плівку і липкість. Відчуттів у вигляді сверблячки, печіння, поколювання не доставляє. Завдяки просоченню, лекало сидить щільно на обличчі і не спадає, можна спокійно рухатися. Сироватка не щільна, вона не забиває пори. Після використання на шкірі зберігається відчуття комфорту та м'якості, немає бажання вмитися. Маска добре знімає втому, додає свіжості та бадьорості. Помітно освіжає обличчя та вирівнює шкіру. Зволожуючий ефект помітний і з'являється відчуття, що шкіра світиться зсередини. Візуально добре вирівнює та розгладжує, робить зморшки менш помітними. Тон більш рівний і шкіра виглядає відпочившою.