Vikulyk

Крем-маска-пілінг-все в одному для чистих пор і гарної шкіри

Давно відомо, що ензими-один з найкращих способів очистити шкіру і зменшити і кількість чорних крапок.

Доречі саме після використання масочки, коли вона витягує вміст розширених пор, я помічаю, що сальні пробки доволі розм'якшенні.

Шкіра до використання маски.

Наношу на обличчя і шию, на якій у мене теж чорні крапки.

Як помітно шкіра виглядає більш свіжою, доглянутою і наче відполірованою. З'являється таке свіже сяйво чистоти.

Поглянемо на пори поближче. Маска гарно і поступово їх очищує, не подразнюючи шкіру, може бути зовсім легеньке печіння в зоні висипів чи якогось подразнення, якщо попередньо шкіра без проблем, то вона зовсім не відчутна.

Я показала на фото результат за 2 використання, а так користуюсь маскою вже більше 2-ох тижнів.

Як помітно пори навіть за цей проміжок очистились, в результаті чого вони звузились, тон шкіри виглядає рівномірнішим і не таким тьмяним.

Для більшої ефективності можна протерти обличчя гарячим, мокрим рушничком, я так не роблю, оскільки маю шкіру схильну до куперозу. Я просто наношу на чисту шкіру обличчя маску-пілінг і за декілька хвилин змиваю, результатом все одно задоволена.

Маску-пілінг варто використовувати двічі на тиждень, власне так і роблю.

✅ До складу входить папаїн-це активний ензимний компонент, який ніжно і добре очищує і відлущує шкіру.

✅ Олія оливи, яка глико зволожує шкіру і зміцнює шкірний бар'єр.

✅ Наносрібло-антибактеріальний ефект.

✅ Фосфоліпіди- сприяють розгладженню зморшок, захищають шкіру від агресивних чинників навколишнього середовища.

✅ Молочна кислота-має відлущуючу та оновлюючи дію.

✅ Гіалуронова кислота- підтримує водний баланс і попереджує зневоднення.

✅ Екстракт морських водоростей-підвищує тонус та еластичність шкіри, прискорює процеси регенерації.

✅ Безліч ефірних олій, серед них: олія розмарину, олія шавлії, олія ромашки, олія ялівцю. В комплексі вони мають антибактеріальні, тонізуючі, порозвужуючі і себорегулюючі властивості.

- Текстура легка, без грудок, вона легко розприділяється і не засихає на обличчі.

-Аромат теж легенький, під час нанесення не відчувається.

-Звичайно такий варіант нанесення мені подобається значно більше, ніж ензимна пудра, яку ще потрібно розмочувати і яка швидко засихає.

- І не забуваємо про хороше зволоження після використання ензимного засобу, я люблю закривати кремчиком з керамідами такі процедури.

В коробчці присутня маленька баночка, що дозволяє взяти з собою порцію маски. Це так мило і є приємним бонусом.)

Висновок. Я дуже задоволена таким ефективним засобом, адже розширені і постійно забиті пори-моя проблема, він дійсно вирішує проблему і допомагає тримати шкіру в значно кращому вигляді. Тішить, що не так часто треба застосовувати, а ефект одразу ж класний.

Також після використання шкіра наче дихає, вона ідеально чиста і сяюча, тому, якщо ви страждаєте схожими проблемами-раджу звернути увагу на цей продукт від бренду Piel, адже все починається з ефективного очищення ❤️