☕️ Karina ☕️

NATUREAL КРЕМ - ФЛЮЇД

NATUREAL КРЕМ - ФЛЮЇД

🩵Natureal - це український бренд. Я вже залишала відгук про їх крем - маску для рук, нігтів та ліктів (p.s. я в захваті).

Поговоримо про концепцію бренду:

• відсутність інгредієнтів, які не потрібні шкірі.
  • удосконалення продуктів, коли це потрібно.
  • здоров'я як найбільший пріоритет.
  • натуральні інградієнти, ефективність яких науково доведено.
  • міні версії, щоб спробувати, обрати, дослідити.
  • системність як підхід до життя.

🩵Опис крему - флюїду - Легкий крем для комбінованої та жирної шкіри сприяє відновленню ліпідного шару, стимулює процеси регенерації та забезпечує глибоке зволоження упродовж дня, не обтяжуючи шкіру. Засіб лягає на шкіру рівним шаром і миттєво поглинається, не залишаючи неприємного відчуття липкості. Ніацинамід вирівнює тон шкіри, регулює виділення шкірного себуму, запобігає появі жирного блиску. Бакучіол уповільнює старіння клітин та утворення зморшок. Фісташка звужує розширені пори, знімає запалення.

🩵Пакування - дуже естетичне, мінімалістичне та гарне. Блакитного кольору як і картонне пакування, так і туба (вона ще й матова). Має захисну фольгу, яка гарантує, що засобом ніхто не користувався.

🩵Об'єм - 10 мл (мініатюра). Повний розмір - 40 мл.

🩵Виробник - Україна.

🩵Аромат - практично відсутній.

NATUREAL КРЕМ - ФЛЮЇД
NATUREAL КРЕМ - ФЛЮЇД
NATUREAL КРЕМ - ФЛЮЇД

🩵Текстура - дуже легенька, невагома. Більше схожа на якусь сироватку. Розприділяється легко, миттєво поглинається.

🩵Інградієнти - Aqua, Caprylic / Capric Triglycerides, Octyldodecanol, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Ricinoleate, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glycerin, Pentylene Glycol, Squalane, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Niacinamide, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Myristyl Lactate, Hydrogenated Lecithin, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Arachidyl Glucoside, Myristyl Alcohol, Myristyl Glucoside, Ethylhexyl Palmitate, Luffa Cylindrica Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Erythritol, Homarine HCl, Glyceryl Glucoside, Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Glyceryl Caprylate/Caprate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Lauroyl Lysine, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glycosphingolipids, Glycolipids, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Mannitol, Acetyl Tetrapeptide-15, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Saccharide Isomerate, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Astaxanthin, Salicyloyl Phytosphingosine, Citric Acid, Sodium Citrate.

Склад чудовий, зауважень немає.

🩵Враження - цієї маленької туби мені вистачило майже на місяць щоденно використання у вечірній рутині. Текстура у нього дійсно чудова, невагома та легенька і підійде комбінованій, жирній шкірі. Особливо на літній період. Склад також тішить (присутні зволожуючі, пом'якшуючі, протизапальні, освітлюючі, антиоксидантні, захисні, відновлюючі, заспокійливі, підвищуючі пружність, антивікові компоненти). Зволожує достатньо. Залишає приємне, легке, природнє сяйво на шкірі. На ранок почервоніння були не такими вираженими. Нових висипань не викликав. Також я користувалась ним для шкіри навколо очей. Це найкращий варіант, який в мене був для цієї зони. Добре зволожує, не викликає неприємних відчуттів, печіння чи почервоніння, роздратування. Я ним цілком задоволена і обрала б у більшому форматі на майбутнє.

10/10