Anna_feerie

Фіксація та вишневий аромат гелю для брів

Фіксація та вишневий аромат гелю для брів
Фіксація та вишневий аромат гелю для брів

Парфумовані гелі для фіксації брів - це моя нова залежність, той випадок, коли одночасно і косметичні функції, і настрій підіймається)). Цей гель має аромат солодкої, трохи алкогольної вишні (що відсилає до знаменитої композиції Тома Форда та всіх аналогів в цьому напрямку). Запах гурманський, приємний та доволі стійкий - я відчуваю його не тільки під час вкладання брів, а й пару годин після - при подиху вітру чи різкому повороті голови знов відчуваю цю п'янку вишеньку🥰.

Фіксація та вишневий аромат гелю для брів

Склад тут мінімалістичний та при цьому в ньому дуже гарні компоненти:

💚 PVP - полімер, який використовується у засобах для фіксації волосся;

💚 гліцерин - потужний зволожувач;

💚 гідролізований кератин - протеїн, що входить в склад кортексу волосся, надає пружності, щільності та блиску;

💚 касторова олія - живить та сприяє кращому росту вій та брів.

Щіточка зручна, мені з нею доволі просто та швидко прочісувати волоски та вкладати їх у потрібному напрямку. Спочатку я рухаюсь по напрямку вниз, щоб добре проробити гелем свої густі та неслухняні брови, а потім вже зачісую в потрібному напрямку.

Фіксація середня, тобто волоски не "забетоновані", проте добре тримаються купи у заданому напрямку. Мені вистачає ефекту до вечора, під час змивання подобається, що бровки не дерев'яні, гель відчувається, але він не створює отого неприємного касту, як іноді буває. Жодних білих слідів, склеювання або неприємних відчуттів також немає.

Можу сказати, що кожного разу рука тягнеться до цього гелю, адже і ефект на бровках, і його чарівний аромат, дарують мені радісні емоції😍.