Очищувальний гель-мус для жирної та проблемної шкіри
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel - дуже неоднозначні враження, гель дієвий, але з недоліками для мене.
Гель-мус представлен в зручному форматі, гарна туба, кришечка міцно закривається. В мене об'єм 50 мл.
Текстура- середньої густоти прозорий гель, при контакті з водою утворює приємну піну. Засіб доволі легко розподіляється по шкірі. Гель дуже економічний в використанні.
Аромат - дуже свіжий, як легкий свіжий, акватичний парфум. На шкірі не залишається.
Склад:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8, Coco-Betaine, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.
Мені дуже подобається ефект на моїй проблемній шкірі, він дуже глибоко очіщує, до "скрипу", я таке люблю (а шкіра не дуже).
Але якщо, користуватися кожен день, він просто "знесе" захістний бар'єр шкіри. Він доволі агресивний.
З ним дійсно шкіра стає більш рівною, колір набагото стає світлішим. Висипання та почервоніння він підсушує.
Позбуває від надмірної жирності.
Для мене він ідеален два-три рази на тиждень, і після нього обов'язково потрібно глибоке зволоження та живлення шкіри.
Як висновок:
Агресивний але дієвий, і не на кожен день. Користуюсь і буду обережно користуватись бо бачу результат!
💙
Коментарі (0)