Мій перший досвід з автозасмагою для обличчя
Доволі неоднозначний спрей-автозасмага для обличчя Joko Blend. Має певні особливості, які слід враховувати ☀️
Для початку я б хотіла наголосити, що це мій перший досвід з автозасмагою, ще й для обличчя. Але літо минуло, сонечко ще ні, проте природня засмага почала змиватися, а мені так не хочеться її відпуска ти!
Тому я нарешті наважилася спробувати автозасмагу для обличчя, до того ж у такому зручному форматі.
Флакон зі спреєм запакований у картонну коробку з віконечком, через який безпосередньо видніється засіб. На картонному пакуванні є вся необхідна інформація: від виробника до способу використання і складу.
Об‘єм автозасмаги 100 мл.
Дозатор у форматі спрею, розпилює доволі дрібно, на середню ширину.
Консистенція водичкова.
А от аромат неймовірно приємний - квітковий, трохи солодкуватий, косметичний.
З якими нюансами стикнулася?
1️⃣ не взялася автозасмага, нанесена після вечірнього догляду (лише тонер і крем)
Вдалося побачити результат лише після другої спроби - нанесення автозасмаги на сухе чисте обличчя після вечірнього вмивання
2️⃣ нерівномірно лягла на обличчя, нанесена суто розпиленнями, без подальших розподіляючих рухів (по лінії росту волосся, це видно на фото)
Чому враження все-таки неоднозначні? Всього було три спроби.
Як я згадала вище, перший раз автозасмага не взялася поверх вечірнього догляду.
Вдруге я її нанесла на суху шкіру і доволі щедро, приблизно як тонік у спреї.
І цього разу автозасмага проявилася і навіть занадто. Обличчя було помаранчево-жовте, виглядало хворобливим. Колір не дуже рівномірний, біля росту волосся були плями. Однак уже на наступний другий день автозасмага почала змиватиме і мала значно приємніший тон, наближений до натурального.
Втретє я наносила автозасмагу також на сухе чисте обличчя без догляду, просто після вмивання. Проте розпилювала і похлопуючими рухами розподіляла до повного поглинання. Відрізнялася і кількість розпиленого продукту, цього разу її було трохи менше.
Ось на третє застосування результат мені сподобався. Колір засмаги однорідний, близький до натурального, але все ж занадто теплий і навіть жовтий.
Для підтримки результату виробник радить 1-2 рази в тиждень розпилювати автозасмагу на обличчя.
У мене вона тримається перші 3 дні, далі хочеться поновити (але і не перестаратись 🤭)
Тож загалом автозасмага непогана.
Український виробник, приємна ціна.
Також мені сподобалося те, що автозасмага підійшла моїй чутливій проблемній шкірі, не викликаючи жодних запалень і не подразнюють шкіру.
Однак багато нюансів у використанні, з якими особисто я стикнулась. Тобто моя шкіра відреагувала нетипово. Можливо це і через відсутність досвіду використання автозасмаги.
Пізніше розповім про автозасмагу для тіла, з якою нюансів було менше 😉
Коментарі (0)