Аніта

Dove 1 Minute Super Conditioner

Dove 1 Minute Super Conditioner

Я досить давно користуюсь шампунем від бренду Dove, мені він ідеально підходить. І я вирішила спробувати ще щось від цього виробника, маску або кондиціонер. На сайті makeup побачила відновлювальний кондиціонер для пошкодженого волосся.
Бренд Dove створив перший кондиціонер, який здатний за хвилину відновити волосся за допомогою сили сироваткових капсул.

Особливості Dove 1 Minute Super Conditioner:

- усуває видимі ознаки пошкодження волосся за 1 хвилину;
- прийнятний для щоденного використання;
- розгладжує волосся, полегшуючи розчісування й укладання;
- спеціалізована формула, що має силу капсул з регенерувальною сироваткою для глибокого відновлення волосся;
- кремова консистенція для ретельного розподілу засобу по всій довжині;
- не обтяжує пасма, зберігаючи їхній об'єм;
- рекомендується використовувати разом із шампунем Dove «Інтенсивне відновлення».

Пакування: Кондиціонер знаходиться у м'якій пластиковій тубі, об'єм 170 мл. Всі кольори оформлення відповідають дизайну лінійки відновлення Dove – це білий та синій. Кришечка звичайна. Отвір-дозатор цілком зручний, засіб не застряє, добре видавлюється з тюбика.

Консистенція: кондиціонер досить густий, кремоподібний і зовні нагадує текстуру маски. Білого кольору. Гарно розподіляється по волоссю. Розхід не великий, вистачить надовго.


Аромат: він неймовірний, яскравий, насичений, солоденький з нотами цитрусових. Деякий час тримається на волоссі. Легкий та ненав'язливий.

Після миття шампунем злегка віджимаю волосся від води і наношу кондиціонер по всій довжині. Засіб миттєво тане у волоссі, розподіляю пальцями та залишаю на хвилину. Кондиціонер гарно змивається водою. Завдяки сироватці у складі, кондиціонер надає багато блиску та сяйва.
Волосся гладеньке, м'яке та шовковисте. Слухняне, живе та гарне на дотик, хочеться постійно його торкатися. Сплутаність зменшилась, кондиціонер добре закриває лусочки. Волосся розчісується легко. Засіб не обтяжує. Дива він не зробив, проте спрацював як добрий базовий кондиціонер для волосся. Це відмінний представник бюджетних кондиціонерів, працює якісно, тому можу його рекомендувати.