Yustal

Крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Text

Крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Text

Якби мене спитали, яку марку органічної косметики я можу порадити, я однозначно порадила б BIOselect, мені дуже подобається крем для повік та крем для обличчя, універсальна мазь, шикарний, лагідний шампунь і ось настала черга спробувати крем для рук. У грецького бренду дві лінійки й моїй чутливій шкірі добре підійшла лінійка з діктамелією, запатентованим екстрактом критської материнки, який заспокоює шкіру та захищає від запалень і має антибактеріальні, протигрибкові та протимікробні властивості, а також сприяє регенерації.

Помилуймось ідеальним складом поживного крему для рук BIOselect:

Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/ Stem Water*, Cetyl alcohol, Glycerin*, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract*, Hypericum perforatum ( St’ Johns Wort ) Flower extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopherol, Allantoin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Lavandula angustifolia (Lavender) oil**, Sodium Hyaluronate, Aqua (Water), Sodium stearoyl lactylate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Citric acid, Linalool***

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства

** Ефірні олії

*** Компоненти, виготовлені з ефірних олій

На першому місці у складі вода шавлії, потім жирні спирти (жирні спирти хороші, вони зволожують), олія оливи, ши, жожоба, авокадо, екстракт діктамелії та квітів звіробою (в Україні його називають ліками від ста хвороб), екстракт календули, вітамін Е, олія соняшника (насправді дуже цінна для шкіри), екстракт розмарину та ефірна олія лаванди, котра допомагає з розширеними судинами, також є зволожувальні компоненти. Прямо скажемо, склад поживного крему для рук BIOselect не поступається складу кремів для обличчя.

Виробник пише:

“Особлива насичена текстура цього крему забезпечує інтенсивний догляд за шкірою рук. Діктамелія, олія ши та олія календули зволожують, живлять та захищають шкіру від окислювального пошкодження. Гіалуронова кислота та алантоїн підвищують еластичність шкіри та лікують потріскані руки”.

Крем в пластиковому тубусі, котрий було захищено від відкриття поліетиленом. Користуватись можна 12 місяців після відкриття. Крем представлено у двох об’ємах: 100 та 150 мл, в мене 100.

Крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Text
Крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Text
Крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Text

Мої враження:

Я щиро вдячна людині, яка подарувала мені цей крем. В силу своєї нинішньої роботи я мию руки дуже часто і під вечір шкіра моїх рук постійно ставала дуже сухою та, навіть, тріскалась, і хоча продукція BIOselect вже вражала мене своєю якістю, я не очікувала, що цей крем впорається з такими проблемами. Однак він впорався! Я використовую цей крем на ніч. З поживним кремом для рук BIOselect шкіра моїх рук не тільки має гарний вигляд на ранок, але й краще переносить дуже часте миття рук вдень, тобто мені нарешті вдалось вийти з замкненого кола порушеного епідермального бар’єра шкіри рук та, відповідно, сухості, і так швидко!

Сам крем молочного кольору, помірно густий, він дуже приємно пахне рослинними витяжками, я готова сидіти й вдихати цей запах, хоча крем живильний, він добре всмоктується, я використовую крем економно, але навіть якщо взяти його дуже багато, він все одно добре всмокчеться. На 200% я раджу цей крем собі або на подарунок, якщо у вас є така сама проблема з руками, як була в мене.