Ya Yana

Benton spf: чи дійсно ефективний цей сонцезахисний крем?

Почну з паковання, бо саме воно формує перше враження. Отже, воно цілком екологічне. Картонова коробочка, яка легко перероблюється. Сам тюбик дуже зручний, бо плаский, легко вкладається в косметичку.

Аромат дуже приємний, мені він подобається і робить цей крем якимось свіжим. Трав'яні, може навіть трохи м'ятні нотки роблять його таким.

Консистенція досить рідка, тому використовувати його виходить не так економно, як попередників. Але при нанесенні — це великий плюс.

Зелений колір покликаний зменшити видимість почервонінь і вирівняти тон шкіри. Нічого зеленого на обличчі не лишається, але тон дійсно стає більш рівним. На собі це помітила.

Фільтри тут хімічні. В умовах міста вони не потребують оновлення протягом дня. А це — мінус один стрес, як для мене, так і для шкіри.

Я точно візьму цей сонцезахист ще, бо він просто неймовірно легкий та приємний, я взагалі не відчуваю його на шкірі. Моя шкіра комбінована, схильна до сухості. І ні на який млинець я не перетворилась протягом дня. Обтяження, липкого чи жирного шару теж виявлено не було))

Цей спф є універсальним, але найбільше його рекомендують саме для комбінованої та жирної шкіри.

У складі продукту є багато корисностей:

• Ніацинамід зміцнює захисний бар'єр.
  • Центелла нейтралізує почервоніння та подразнення, заспокоює.
  • Пантенол зволожує, запобігає зневодненню.
  • Екстракт німу блокує вироблення меланіну, що провокує пігментацію.

Із нюансів: варто бути обережним з білими футболками, лишає жовті плями. Але з ними добре впорався кисневий порошок))

Ефективність цього крему я побачила на собі. Так вийшло, що їхала довгу дорогу у потязі біля вікна, саме на сонячній стороні, але мої веснянки все ще не засипали усе обличчя. Перевіряю зазвичай за ними.

Окрім того, я бачила багато відео тестів цього спф з ультрафіолетовим світлом в тіктоці, і результати мене більш ніж задовольнили.

Отже, скажемо цьому малюку від Benton велкам) Цю осінь (сподіваюсь, що сонячну) ми точно проведемо разом.