Strange Love

Purito Cica Clearing BB 23 Natural Beige

Purito Cica Clearing BB 23 Natural Beige
Purito Cica Clearing BB 23 Natural Beige

Обожнюю Purito Cica Clearing BB cream у відтінку 23 Natural Beige! Він ідеально підходить для моєї проблемної та сухої шкіри. Покриття легке, але при цьому приховує дрібні недосконалості. А найголовніше - моя шкіра виглядає свіжою та сяючою без ефекту маски.

Purito Cica Clearing BB 23 Natural Beige

Відтінок 23 Natural Beige спочатку здавався мені трішки затемним, проте влітку він ідеально зливається з моїм тоном шкіри. А от на зиму доведеться купувати 21 Light Beige. Крем не тільки вирівнює колір обличчя, але й зволожує шкіру, не викликає при цьому нових запальних процесів чи комедонів. З ним шкіра не пересихає, таке враження, що я нанесла поживний крем, а не BB.


Сильні недоліки він не приховає, але легке почервоніння, прищики та пігментацію - запросто. Зачасту люди навіть не помічають, що у мене на обличчі тональний, настільки легко та натурально він виглядає.


Стійкість у нього нормальна. До кінця дня шкіра не втрачає красивого вигляду. Проте з об'ємних та випуклих недоліків шкіри, як от прищик у вигляді Говерли на півлиця, він втікає швидко.

Незважаючи на приємну текстуру та гарне покриття, він має суттєвий недолік: залишає сліди на екрані телефону та одязі. Навіть після легкого торкання, на дисплеї з’являються жирні розводи, особливо влітку. Весною так сильно цього не помічала, але, вочевидь, спека дає своє.


З Purito Cica Clearing BB cream почала отримувати компліменти від оточуючих, які помітили, що моя шкіра виглядає дуже свіжою і сяючою. Навіть не віриться, що моя шкіра, яка далеко не ідеальна, може виглядати так добре.