olena_glossy

Зволожувальний крем для рук та тіла JAR №12 | Honest Product

Зволожувальний крем для рук та тіла JAR №12 | Honest Product
Зволожувальний крем для рук та тіла JAR №12 | Honest Product
Зволожувальний крем для рук та тіла JAR №12 | Honest Product

Пакування. Лаконічний і стильний чорно-білий дизайн цього крему стане справжньою окрасою будь-якої полиці. Матовий білий флакон з акуратними чорними написами виглядає вишукано. Етикеток немає — усе надруковано безпосередньо на упаковці. Чорний дозатор працює плавно і дозволяє точно контролювати кількість крему. Однак, час від часу носик доведеться очищувати, щоб він не збивався залишками крему.

Об’єм 500 мл.

Склад. Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Emulsifying Wax, Glyceryl Monostearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Panthenol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Juglans Regia Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Аllantoin, Xantan Gum, Parfume, TEA, BHT.

Корисності у складі: олія какао, виноградних кісточок, волоського горіха та льону, що дбайливо доглядають за шкірою, насичуючи її природними вітамінами та мікроелементами.

Те, на що варто звернути увагу! У складі крему є iзопропілпальмітат, мінеральна олія та натуральні олії, які можуть бути комедогенними, тож якщо на тілі є висипи, доцільно перевірити чи цей крем підійде.

Консистенція. Крем білий, середньої щільності. Легко розподіляється шкірою, швидко поглинається не створюючи відчуття жирності, липкості чи наявності плівки. Дуже комфортний у використанні!

Нішевий аромат Vetiver. Його відчуваю по-іншому ніж у милі для рук з цієї ж серії (https://club.makeup.com.ua/post/48338/). У крему він глибший деревний та пряний. Любителі солодких ароматів можуть бути не в захваті, але для мене цей аромат приємний. Він теплий і “затишний”, особливо пасуватиме для холодної пори року. Залишається на шкірі досить довго, але відчувається лише при близькому контакті.

Враження. Крем JAR №12 - це засіб, до якого тягнеться рука. Його ніжна текстура та здатність швидко поглинатись роблять його ідеальним вибором для догляду за тілом. Наношу його на вологу шкіру 😉

Перед написанням відгуку я ретельно його протестувала (маю жирний тип шкіри, на тілі висипи не характерні, можливі лише поодинокі, якщо зірки не так зійдуться). За час використання на тілі комедонів та висипів не з’явилось, тож крем підійшов моїй шкірі. Він добре зволожує та живить шкіру, але я віддаю перевагу його використанню для тіла. Для рук мені подобаються більш живильні текстури в рамках вечірнього догляду.

Загалом я дуже задоволена цим кремом. Він виглядає небанально як за дизайном, так і за своїм ароматом, що робить його цікавим вибором для догляду за тілом.