Винник Катерина

Мої улюблені мініатюри від Mokosh

Мої улюблені мініатюри від Mokosh

Мініатюри крему для обличчя для всіх типів шкіри з екстрактом інжир та малини.

Мініатюри мають аналогічне пакування повноформатний версії. Але тільки повна версія має темне скло для уникнення хімічних реакцій, спровокованих світлом. Адже 60 мл все ж довше витрачається, ніж 15 мл)) в той же час, строк використання після відкриття лише 3 міс...тому не знаю доцільності 60 мл...

Не так давно пройшов ребрендінг певних засобів, але не знаю чи це стосується моїх кремів (у мене ще точно старий варіант, бо в мене термін до 03.25 у обох))

В мене комбінований тип шкіри, є зморшки, незначна пігментація. Схильність до появи комедонів.

Мої улюблені мініатюри від Mokosh
Мої улюблені мініатюри від Mokosh
Мої улюблені мініатюри від Mokosh
Мої улюблені мініатюри від Mokosh

Склад досить поживний. Попри те, що у складі багато олій - він не відчувається жирним, розноситься шкірою легко та швидко вбирається. Не залишає ні липкості, ні жирного блиску (в мене комбі, Т-зона однару видає всі негаразди))), шкіра дуже м'яка та приємна на дотик.

Запах - я не можу його описати. Він дуже приємний, не дратівливий. Косметичний )

Консистенція - схоже на легкі збиті вершки, легка невагома хмарка такого ж кольору.

Він чудово живить шкіру.

Якщо у вас немає алергії на рослинні компоненти - варто спробувати. Відмінно підійде на теплу пору в якості нічного крему або як денний для зими.

Вихідні дані ідентичні попередньому.

Лише консистенція та вектор дії дещо інший.

Тут більше зволоження, ніж живлення. Хоча і останнє тут присутнє. Текстура - ніжна, більш "волога". Гарно розноситься, не викликає висипів, алергії, не провокує комедони.

Виробник обіцяє захист від міського забруднення та антиоксидантну дію. Ну, тут сказати не можу))) проте шкіра дійсно зволожена та сяє.

В наступних дописах будуть ще огляди та порівняння двох класичних олійок від mokosh)) спойлер - моїм фаворитом є апельсинова)