krutoguuz

ПОТУЖНЕ ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ

Так, як зараз я на тропічному лікуванні мені потрібно максимум зволоження на відновлення.

Ця лінійка в бренду вийшла не так давно, але я вже багато чого встигла спробувати.

Вже ділилася з вами враженнями про тканинну маску https://club.makeup.com.ua/post/36605/.

А сьогодні поговоримо про концентрований серум з екстрактом соєвих бобів та пантенолом Round Lab Soybean Panthenol Ampoule — серум, що тривало та глибоко зволожує шкіру, підвищує її пружність, візуально покращує текстуру та підтримує захисний бар’єр.

Підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема, для чутливої, що підтверджено клінічними випробуваннями.

Рекомендується для сухої, комбінованої, в’ялої та тьмяної шкіри

.

Має легку молочкову текстуру, швидко вбирається та залишає відчуття зволоження( її видно на відео нижче).

Особливості:

• забезпечує зволоження
  • зменшує видимість пігментних плям
  • вирівнює тон та текстуру
  • зміцнює захисний бар’єр
  • заспокоює подразнену шкіру
  • підвищує пружність та еластичність
  • прибирає сухість та почуття дискомфорту
  • пом’якшує та живить шкіру
  • підтримує оптимальний рівень гідратації
  • надає шкірі здорового сяйва і насичує її життєвою енергією

Основні компоненти:

• Екстракт насіння чорних соєвих бобів — зменшує видимість пігментних плям завдяки пригніченню вироблення меланіну. Також соєві боби багаті білками, вітаміном B та іншими поживними речовинами, які забезпечують глибоке зволоження шкіри.
  • Пантенол — зволожує шкіру, зменшує чутливість та подразнення. Проникаючи в шкіру, пантенол перетворюється на вітамін B5, який покращує гідратацію та зміцнює захисний бар’єр. Для глибшого вбирання в шкіру використовується технологія інкапсульованого в ніосоми Д-пантенолу, що забезпечує тривале зволоження та гладкість шкіри.
  • Гліцерин — підвищує рівень зволоження, освіжає та пом’якшує шкіру, забезпечуючи комплексне рішення для здорового тону обличчя.
  • Керамідихолестерол і жирні кислоти — зволожувальні компоненти, поєднані в пропорціях, подібних до природного складу шкіри, утримують вологу та підтримують належний рівень зволоження шкіри протягом тривалого часу.

Сироватку я використовую переважно зранку і мою шкіру не впізнати, бо зазвичай її все дуже сушило і стягувало. Зараз ці відчуття зникли і це набагато полегшує лікування.

Що хотіли б спробувати від бренду?

P.S. А ще для самих витривалих, тих хто дочитав до кінця в мене є знахідка⬇️

Це Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+PA++++ зараз на знижці, а він просто 1000/10, дуже комфортний 🥰