Фісташка

Крем для рук з пептидами від Dott

Крем для рук з пептидами від Dott

У мене мільйон кремів для рук. Вони лежать по всій квартирі, у всіх сумках, на роботі. Ручки у мене швидко сохнуть, особливо взимку. Кутикула, до речі, теж, тому коли я наношу крем для рук, приділяю велику увагу саме кутикулі.

Дизайн у крему дуже стильний. Мінімалізм: в одному кольорі, мінімум написів, металевий ланцюжок. Дизайн мені дуже подобається. Боялася, що ланцюжок перекручуватиметься при відкручуванні/закручуванні кришечки. Але це передбачили і зробили на кінчику окремий елемент, до якого кріпиться ланцюжок, і він легко прокручується, не даючи йому сплутатися.

Кришечка закручується міцно, і засіб не протікає. В руках крем відчувається дорого. Єдиний невеликий мінус — це сам матеріал тюбика. Він “мнеться”, і після кількох використань не виглядає гладким, а має вмятини.

Аромат — це окрема історія. Мені особисто він підійшов. Я відчуваю в основному аромат квітів з легкими фруктовими нотами і мускусом. Він тримається доволі довго на руках. Не скажу, що його відчутно як парфуми, але при близькому контакті з ручками аромат досить відчутний.

Текстура у крему дуже густа. Це, мабуть, найгустіший крем в моїй косметичці. Але, незважаючи на це, він добре розподіляється на шкірі і швидко всотується. Він не залишає неприємної липкості чи відчутного шару.

Ручки після використання дуже приємні на дотик, гладенькі. Шкіра виглядає, ніби має якийсь захисний шар (але я його не відчуваю). Коли дує вітер, цей шар захищає шкіру і не дає лапкам пересихати. Якщо протягом години піти помити руки, то відчувається дуже легкий жирненький шар. Але це не впливає на стійкість крему і рівень захисту.

Останнім часом рука тягнеться сама до цього крему, тому я поклала його в машині і користуюсь кожен ранок, коли їду на роботу.