Скребок гуаша нефритовий Reclaire
Детокс ефект, вивід токсинів та антивіковий ліфтинг каменем - але британські вчені це не довели поки що... 😂
Скребок гуаша для масажу обличчя та тіла виконаний з натурального каменю - зеленого нефриту, який має свій природний візерунок і смарагдовий 💚відтінок.
А якщо ви як і я вірити в містичні історії то нефрит має заспокійливу енергетику, сприяючи балансу та гармонії шкіри. Камінь допомагає справлятися з життєвими проблемами, знаходити вихід з проблемних ситуацій. Нефрит допомагає набути стабільність в житті, отримати постійне джерело доходу.
Коротше кажучи всього потроху... Ну, дай Боже...
Щодо користі косметичної: регулярний масаж за допомогою скребка усуває набряклість та скорочує зморшки, робить шкіру пружною та підтягнутою, а овал обличчя більш чіткішим, надає шкірі свіжого вигляду. (Якщо приділяти цьому кожен день хоча б 10-15 хвилин, а не забити через тиждень...)
Вплив нефритового скребка на шкіру:
🌿Покращує мікроциркуляцію крові.
🌿Стимулює вироблення організмом власного колагену та еластину.
🌿Допомагає зменшити набряклість та темні кола під очима. Особливо коли скребок холодний. Я використовую зранку з сировитками з центелою, або мої улюблені з авокадо.
🌿Сприяє скороченню мімічних зморшок та покращує тургор шкіри.
🌿Допомагає розслабити м'язи, знижуючи напругу та стрес. Особливо коли використовуєш в комплексі з ароматичним натуральним маслом. В мене Олія косметична проти зморщок Ароматика.
Для досягнення ефекту та запобігання травмуванню шкірних покривів необхідно правильно користуватися скребком гуаша: рухайтесь по масажним лініям з використанням масажного маслу, крему чи сировитки. Такий підхід дозволяє шкірі краще поглинати доглядові засоби.
Висновки
Скребок має ліфтинговий ефект, допомагає відтоку лімфи за рахунок покращення циркуляції крові та підтягує обличчя. Зранку менш помітні темні кола та обличчя не таке запливше, навіть коли спала години чотири всього. Головне систематичний підхід.
Це не перший мій скребок гуаша, я дуже полюбляю такі девайси. Ще мені подобається використовувати ролер, їм я прохожусь по тканинній масці для більшого ефекту поглинання. А також в мене є мезоролер з нефриту з шипами (не голками) для ліфтингу обличчя та тіла. З часом край скребка стирається та стає не рівним, некомфортно їм користуватися тому я часто іх міняю.
Коментарі (0)