Для запобіганню карієсу та зменшення чутливості зубів
Мій мастхев для догляду за зубами
Розповім про рекомендацію мого стоматолога , це вже мій маст хев на протязі декількох років.
Крем GC Tooth Mousse – це стоматологічний препарат для зміцнення емалі та боротьби з карієсом , а також зменшенням пожовтіння зубів для людей різних вікових категорій.
Упаковка: крем знаходиться в картонній упаковці, до нього йде величезна інструкція, де детально розповідається про саму формулу та активні речовини, також спосіб застосування та властивості.
Крем приємної консистенції, є різна смаки ( мені найбільше подобається звичайний м'ятний)
Застосування: його можна наносити аплікаційно за допомогою капи або пальцем розподілити по зубам, тримати 5хвилин і сплюнути. Після цього 30 хв не можна приймати їжу , тому я завжди це роблю на ніч.
Які проблеми він вирішує: він зменшує чутливість зубів ( для тих хто має цю проблему це точно буде знахідкою), але для мене найбільш основне це те що він повертає природну білизну зубам ( мабуть за рахунок ремінералізації). Особливо цей крем допомагає відновити зуби після проф.гігієни , тому він завжди у мене є)
Ціна питання не дешева , але він дійсно того вартий😉
Коментарі (0)