getejra

Базовий догляд від Relance

Базовий догляд від Relance

Це український доволі молодий бренд (зареєстрований з 2022 року), належить MakeUp.

Я купила для ознайомлення одразу повнорозмірні засоби, але в бренда Relance також є ознайомчий міні-сет, можна брати і його для першого враження. Рецептура доволі проста, нічого інноваційного в ній немає. Мені дуже подобаються аромати лінійки.

Базовий догляд від Relance

Гідрофільна олія для обличчя очищувальна з мигдальною олією й екстрактом бергамоту

Гідрофільне масло створено для ретельного та поглибленого очищення шкіри. На сьогоднішній день це засіб використовують в якості першого етапу очищення, який миттєво усуває залишки декоративних продуктів, забруднень і себума.

Зазвичай я не користуюсь такими засобами і це моя перша гідрофільна олія. а навіщо я її купила? правильно, бо всі побігли-і я побігла) начиталась про те що спф не змивається просто засобом для вмивання і замість того аби спочатку написати косметологу з медичною освітою - купила олію) ця інформація виявилась міфом та маркетинговим ходом, що вже успішно було розвінчано у нас в клубі класними дописами від Марія Bondar та багатьма доказовими косметологами на усіх платформах.

Перед використанням струшую флакон, щоб змішати олійку.

Олія не камедогенна, добре змивається водою, консистенція достатньо густа, наноситься легко, макіяж видаляє добре, ціна приємна. Підсумовуючи: вона виконує свої задачі на 100%, але не можу порівняти з іншими подібними засобами із-за відсутності експертизи.

Також хочу відмітити зручний дозатор, який можна заблокувати.

Пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської

Засіб делікатно відлущує, усуває забруднення, бореться із запаленнями та подразненнями, а також забезпечує необхідний рівень вологи.

Піна надзвичайно м'яка та приємна на дотик, подобається, що не викликає відчуття сухості та стягнутості шкіри, аромат чудовий. Гарно очищує шкіру як у самостійному використанні, так і в комплексі з гідрофільною олією з даної лінійки доглядової косметики. Але у мене є нюанс з її використанням: дуже погано змивається. я витрачаю стільки води, щоб перестати відчувати шкіру мильною. можна було б подумати, що це суб'єктивні враження, але коли я після неї наношу свій гелевий тонер - він починає пінитись на обличчі

Тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA

Зробить шкіру гладкою та зволоженою, сприяє її пом'якшенню, живленню, відновленню еластичності та пружності. Засіб з дуже легкою консистенцією створений на основі формули, яка об'єднує два активних компоненти - ніацинамід і Na-PCA. Вони допомагають нормалізувати рівень вологи в шкірі та утримати її всередині, забезпечуючи усунення сухості, стягнутості і лущення.

Зручний в використанні розпилювач - комфортно, що можна відразу розпиляти засіб на обличчя, не дуже люблю використовувати спонжі. Чудовий запах, помітний ефект тонізації, як базовий засіб для щоденної рутини підійде, але залишає липкість, хоча для мене це не критично, томо що поверх наношу сироватку.

У складі чогось особливо шкідливого не знайшла, проте й видатних активів також не має.

Засоби навряд зіпсують вашу шкіру, хоча алергії ніхто не відміняв, але й якихось чарівних або лікувальних дій (косметика в описі вказана як аптечна) очікувати не варто.

Олія - повторю, якщо буде запит саме на такий засіб.

Пінка -точно не повторю, занадто мильна

Тонік - повторю, якщо не знайду чогось такого, що прям западе мені в душу)