Відгук на мій новий шамп унь від L'Oréal Elseve
Волосся свіже та розсипчате!
Вітаю!
Нещодавно купила собі новий шампунь від L'Oréal Elseve з екстрактом перлів, я досить рідко користуюся шампунями цієї марки, хоч і знаю, що шампуні там класні. Та ось вирішила спробувати. Об'єм досить великий, пляшечка симпатична, ніжно рожева.
Ну і переходжу до мого враження від продукту, але спочатку дам трішки основної інформації:
Країна-виробник: Франція
Об'єм: 350 мл
Тип волосся для якого призначений шампунь: довге, тьмяне
Саме цього шампуню я на Мейкапі не знайшла, прикріпила схожий по спрямуванню.
Мій досвід використання:
Я зазвичай намилюю голову двічі, тобто перший раз наношу порцію шампуню, масажую хвилинку-дві та змиваю і другий раз так само. За наявності потім наношу бальзам по довжині на 3-5 хв і ще раз змиваю.
Зараз же в мене немає бальзама та маски для волосся, я користуюся лише шампунем. Тож і зараз я помила голову цим шампунем, він досить густий, добре розподіляється волоссям та чудово піниться. Не наносила жодних спреїв та кондиціонерів і просто залишила природньо сохнути. Добре прочесала сухе волосся і власне результат знизу⬇️
Не стрималася і заплела косу, тому волосся з завитком, також прикріпляю фото прямого чистого волосся після миття голови новим рожевеньким шампунем ELSEVE.
Що бачу я? Чисте, розсипчате волосся, що яскраво блищить та сяє на сонці, також воно довго залишається свіжим та чистим за рахунок того, що шампунь дуже добре промиває шкіру голови та саме волосся по довжині.
Шампунь 10/10, діліться враженнями про продукцію бренду L'Oréal Elseve, а цей відгук вже підійшов до кінця. Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)