Продовжую використовувати зразочки
Короткі огляди на засоби і враження від них
Сьогодні на огляді:
1. Парфуми Novellista Rose Chant
2. Маска для шкіри голови з чайним деревом La’dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack
3. Золотиста маска для відновлення волосся без обтяження L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask
Novellista Rose Chant
Парфумована вода у зразку має обʼєм 1.2 мл, без розпилювача.
Ноти аромату:
• Початкова: турецька троянда, ірис, столиста троянда
• Серце: жасмин, болгарська троянда, кориця
• Кінцева: кедр, сандалове дерево, мускус
Що я відчуваю:
Аромат позиціонується як унісекс, але для мене він чисто жіночий. Це ніби великий букет троянд, які тільки-но зрізали. Вони починають віддавати свій аромат, додається крапелька солодких цитрусів, які гармонійно поєднуються з трояндовим вибухом, а ще відчувається нотка шампанського яка додає ігристості.
Хоча це квітковий аромат з домінуванням троянди, він зовсім не монотонний, як можна було б подумати зі складу. Аромат теплий і затишний, з гарною стійкістю. Він дуже концентрований, тож достатньо невеликої кількості
🤍
La’dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack
Маску потрібно наносити на шкіру голови після миття шампунем, злегка помасажувати й змити водою. Вона обіцяє зволожити шкіру голови, зняти подразнення та позбавити лупи.
🤍
Маска густа, легко розподіляється, без скрабуючих чи абразивних часточок, тому дуже делікатна до шкіри. При нанесенні відчувається приємний ментоловий холодок. Я не помітила особливого ефекту, але волосся не жирніло швидше, ніж зазвичай, і подразнень не було. Загалом, засіб нормальний, але повну версію не придбала б, окрім приємного о свіжаючого відчуття особливого ефекту не помітила.
🤍
L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask
Цією маскою користуюсь не вперше, і вона дійсно чудова! Має густу, жирну текстуру з блискітками. Вже під час змивання відчувається, що волосся стає гладеньким і насиченим. Після використання волосся сохне довше, оскільки воно добре зволожене, а у мене пористе волосся, яке зазвичай швидко висихає.