Missmili

Продовжую використовувати зразочки

Продовжую використовувати зразочки

Сьогодні на огляді:

1. Парфуми Novellista Rose Chant

2. Маска для шкіри голови з чайним деревом La’dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack

3. Золотиста маска для відновлення волосся без обтяження L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask

Novellista Rose Chant

Парфумована вода у зразку має обʼєм 1.2 мл, без розпилювача.

Ноти аромату:

Початкова: турецька троянда, ірис, столиста троянда

• Серце: жасмин, болгарська троянда, кориця

• Кінцева: кедр, сандалове дерево, мускус

Що я відчуваю:

Аромат позиціонується як унісекс, але для мене він чисто жіночий. Це ніби великий букет троянд, які тільки-но зрізали. Вони починають віддавати свій аромат, додається крапелька солодких цитрусів, які гармонійно поєднуються з трояндовим вибухом, а ще відчувається нотка шампанського яка додає ігристості.

Хоча це квітковий аромат з домінуванням троянди, він зовсім не монотонний, як можна було б подумати зі складу. Аромат теплий і затишний, з гарною стійкістю. Він дуже концентрований, тож достатньо невеликої кількості

Продовжую використовувати зразочки

La’dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack

Маску потрібно наносити на шкіру голови після миття шампунем, злегка помасажувати й змити водою. Вона обіцяє зволожити шкіру голови, зняти подразнення та позбавити лупи.

Маска густа, легко розподіляється, без скрабуючих чи абразивних часточок, тому дуже делікатна до шкіри. При нанесенні відчувається приємний ментоловий холодок. Я не помітила особливого ефекту, але волосся не жирніло швидше, ніж зазвичай, і подразнень не було. Загалом, засіб нормальний, але повну версію не придбала б, окрім приємного освіжаючого відчуття особливого ефекту не помітила.

L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask

Цією маскою користуюсь не вперше, і вона дійсно чудова! Має густу, жирну текстуру з блискітками. Вже під час змивання відчувається, що волосся стає гладеньким і насиченим. Після використання волосся сохне довше, оскільки воно добре зволожене, а у мене пористе волосся, яке зазвичай швидко висихає.

Результат: гладеньке, блискуче та еластичне волосся без обтяження. Дуже рекомендую!