Spodobaieva Maryna

Radical Med Anti Hair Loss

Radical Med Anti Hair Loss
Radical Med Anti Hair Loss

Шампунь від польського бренду Farmona призначений для слабкого і схильного до випадіння волосся. Він прекрасно очищає, зміцнює волосся, покращує його стан і зовнішній вигляд.

Завдяки вмісту активних компонентів шампунь захищає волосся від впливу зовнішніх факторів, запобігає його передчасне випадінню, відновлює та живить по всій довжині:

  • екстракт хвоща та біокомплекс Pro-Hair Booster 4H — зміцнення волосся, допомагає запобігти втраті;
  • комплекс вітамінів та пептидів — живлення та поліпшення стану волосся по всій довжині;

Склад: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract, Sodium Chloride, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Panthenol, Inulin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Zea Mays Starch, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Silicone Quaternium-22, Polyglyceryl-3 Caprate, Dipropylene Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal.

Тут не самий ідеальний склад, за консервантів. Але в більшості шампунів вони є.

Radical Med Anti Hair Loss
Radical Med Anti Hair Loss
Radical Med Anti Hair Loss

Особливості шампуню проти випадіння волосся від бренду Farmona з опису:

- підходить для пошкодженого, ослабленого волосся;

- економічно витрачається;

- не викликає алергічних реакцій та подразнень шкіри голови;

- запобігає сухості та ламкості волосся.

Застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся й обережно масажуйте шкіру голови, поки він не спіниться. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно змити водою. Повторіть за потреби. Використовуйте 3-4 рази на тиждень впродовж 1 місяця, потім не рідше одного разу у тиждень.

Сам шампунь густий, прозорий, з легким приємним трав’яним ароматом. Дуже економічний у використанні, гарно піниться. З самого початку пакування мене виглядало не надто зручним, але з часом звикаєш.

По м’якості він дуже схожий мені на Meloni. Після використання шампуню волосся стає гладеньким та блискучим, краще розчісується. Не обтяжене, хоч в складі є силікон. Ну саме головне, це перший шампунь після якого зменшилось випадіння. Скільки їх було, але нарешті результат. Так зовсім маленький, але я його бачу. Для мене – це перемога, хоч стрес дає про себе знати.

Тож дякую всім♥️

Особливо людям, які написали відгуки на різних платформах про нього.