Mary Ost

JOKO BLEND | Пілінг для шкіри голови

Привіт усім☺️

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від використання скраб-пілінгу для шкіри голови від бренду Joko Blend. Як любителька доглядових засобів, я завжди в пошуках продуктів, які не лише очищають, але й надають додаткові переваги для волосся та шкіри голови.

Раніше я недооцінювала скраби для шкіри голови вважаючи їх не ефективними. Але це було рівно до того моменту доки не спробувала такий формат на практиці) А потім жалкувала, що не почала користуватись раніше.

Пілінг від Joko Blend я обрала, спокусившись на його характеристики і якісний склад.

Скажу одразу - не пожалкувала.

Об'єм: 125 мл.

Бренд: Joko Blend

Вік: 18+

Призначення: пілінг, зволоження, освіження, очищення, себорегуляція

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Скраб містить ряд активних компонентів, які привернули мою увагу. Основні інгредієнти — протеїни пшениці, шовку та кератин. Ці компоненти відомі своїми відновлювальними властивостями. Пшениця та шовк зволожують і живлять волосся, а кератин допомагає зміцнити його структуру. Важливим є також наявність натуральних олій, які забезпечують додаткове живлення шкіри голови. Абразивні частинки рисової пудри відповідають за механічне очищення, делікатно видаляючи ороговілі частини шкіри.

А ось і повний склад засобу:

Aqua (Water), Sodium Chloride, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Burdock (Arctium Lappa) Root Infused Oil, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Mentha Piperita Oil, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, CI 60730.

Пакування продукту стильне і функціональне. Картонна коробочка мінімалістичного дизайну містить в середині пластикову тубу з засобом. Оформлення упаковки просте, але елегантне, з приємною кольоровою гамою. Уся важлива й необхідна інформація присутня на коробці і тубі.

Кришечка має зручний поворотний механізм відкриття, що дозволяє легко активувати подачу продукту та регулювати кількість засобу при нанесенні.

Скраб- пілінг має мʼяку кремову текстуру з дрібними абразивними частинками. Така консистенція дуже зручна у нанесенні та розподілі по шкірі голови. Колір продукту — перлово-білий, що виглядає дуже естетично та приємно. Частинки рисової пудри досить дрібні, однак видимі в текстурі, і їх кількість є оптимальною для забезпечення ефективного, але не агресивного пілінгу. При застосуванні абразивність відчувається, однак вона не прдразнює, що важливо для чутливої шкіри голови.

Аромат скрабу ніжний і ненав'язливий. Він має легкий, свіжий запах з тонкими ментолово-квітковими нотками. Аромат не настільки інтенсивний, щоб перевантажити відчуття, але досить приємний, щоб зробити процес використання скрабу ще більш захоплюючим та розслаблюючим.

Я використовую скраб один іноді два рази на тиждень, як рекомендовано. Наношу його на вологу шкіру голови, масажуючи легкими круговими рухами до спінення, що дозволяє абразивним частинкам ефективно очищати поверхню шкіри. Після цього я ретельно змиваю скраб теплою водою і мию волосся шампунем. А ще, потім люблю нанести якусь класну масочку.

Мої враження від скрабу-пілінгу Joko Blend мега позитивні. Після використання шкіра голови свіжа та ідеально очищена, без відчуття сухості або подразнення.

Волосся стало більш об’ємним (цей момент мене радує більш за все😁) і менше жирніє протягом дня.

Доречі, помітила під час розчісування на гребінці набагато меньше випавшого волосся, що говорить про зміцнення волосяних цибулин.

Також я звернула увагу, що шкіра голови стала більш гладкою, а процес миття волосся став приємнішим завдяки глибокому очищенню.

Отже, пілінг добре справляється з обіцянками виробника, надаючи відчутний результат без негативних побічних ефектів.

Рекомендую його всім, хто шукає якісне рішення для більш глибокого очищення шкіри голови з додатковими перевагами для волосся🫶🏼