lina

Мої фаворити для пом'якшення і зволоження губ

Мої фаворити для пом'якшення і зволоження губ

Сьогодні я хочу розповісти про бальзами для губ, якими я зараз користуюся.

Я дуже обожнюю бальзами і усілякі маски для губ. Мене вабить сама ідея догляду за губами, я завжди готова тестувати щось нове і обирати найдієвіше. Хоча, мушу зізнатися, що гарненькі і незвичні дизайни упаковки чарують мене так сильно, що я буду купувати бальзам, навіть тільки, якщо це виглядає няшно🤭

Коли я обираю бальзам я зазвичай шукаю мій улюблений аромат, тому що деякі з ароматів так відштовхують мене, що я просто не можу користувась бальзамом і вся магія моменту просто зникає.

Мої улюблені аромати це полуниця, кокос, ваніль і ще я інколи можу користуватися банановим бальзамом, але вже не так завзято.

Як я вже казала дизайн упаковки і тюбика це моя слабкість, тому хочу почати з Lip Smaker Fanta Strawberry. Я нещодавно відкрила для себе цей бренд і ця чудова ідея бальзаму просто зачарувала мене. Бальзам для губ всередині міні стаканчику з напоєм Fanta зі смаком полуниці це просто як перша зірочка на нічному небі. І тільки погляньте на ту маленьку жовтеньку соломинку😍

Тепер трохи про дієвість цього бальзаму. З першого ж дня користування ним я відчула всю зручність і дієвість. Цей бальзам фантастично працює. Оновлює і живить навіть надто чуттєві і сухі губи. Я використовую цей бальзам щодня і беру його всюди з собою.

Склад: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CETY ACETATE, CERA ALBA, CANDELILLA CERA, AROMA,POLYBUTENE, PARAFFIN, SESAMUM INDICUM SEED OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED SOYBEAN OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA, TRITICUM VULGARE GERM OIL, STEARIC ACID, SUCRALOSE, STEVIAREBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, PROLYL GALLATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL, METHYL 2-OCTYONATE. [ +/-: CI 42090, CI77492, CI77499, CI 15850, CI 45380, CI 45410, CI 77891, CI 19140, CI 15985].

Я в захваті від цього ніжного аромату. Поєднання двох ароматів спрацювало дуже вдало. Ця гігієнічна помада живить і зволожує губи. Вона сама по собі майже без кольору і лягає м'яким безбарвний шаром, роблячи губи дуже ніжними і гладенькими.

Склад: Hyaluronic acid, Shea oil, Flax seed oil and vitamins A, E, F ricinus communis oil, ethylhexyl stearate, cera alba, ceresin, candelilla cera, linseed oil, parfum, lanolin, butyrospermum parkii butter, ethylhexyl palmitate,trihydroxystearin, sodium hyaluronate, amorphophallus konjac root powder, BHA, retinyl palmitate, tocopheryl acetate, linoleic acid, linoleic acid, propylparaben, linalool.

Ця чудова нічна маска сприяє інтенсивному живленню та зволоженню. Упаковка дуже зручна і мобільна. Є маленький аплікатор для зручного і швидкого нанесення на губи. Аромат дуже приємний, ніжний, полуничний.

Ця маска виглядає як якісний блиск для губ. Я повністю задоволена результатом.

Склад: Mineral Oil, Tridecyl Trimellitate, Polyisobutylene, Microcrystalline Wax, Beeswax, Polystyrene-Block-Poly (Ethylene-Butyl-Butylene), CI 77891, Tocopherol Acetate, Parfum, CI 15850, CI 77491, Phenoxyethanol, CI77492, CI77499.

Цей бальзам я також купила перш за все тільки через те, що цей мінібанан ще може бути миленьким брелоком на ключі або рюкзак! Аромат у цього бальзаму чарівний, банановий і солодкий. Я його дуже швидко використала і зараз просто зберігаю упаковку)

Склад: Ethylhexyl Palmitate, Pentaerythritol Tetraisostearate, Beeswax, Shea Butter, Vaseline, Castor Oil (Ta) Hydrogenated Castor Oil (Ta) Carnauba Wax (Ta) Beeswax, Carnauba Wax, Ozokerite, Octyldodecanol, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, CI 19140, Flavor, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Всім гарного дня🌸