kareenelll

Шампунь Londa Professional

Шампунь Londa Professional

моє волосся: натуральне, довге, пористе, хвилясте, потрібно мити через день.

Для мене він виявився ідеальним. Не провокує випадіння, промиває волосся добре ( але не до скрипу), дає відчуття чистоти і комфорту, волосся дуже свіже і розсипчасте від коренів, не пересушує довжину.

Шампунь не дуже густий, піниться нормально, звичайний приємний запах, досить економний, свою функцію виконує добре. Впринципі шампунь повинен просто очищувати шкіру голови і не викликати подразнень та перхоті.

Я беру невелику кількість, десь розміром з 25 копійок і промиваю 2-3 рази, користуюсь через день. Він уже в мене 3 місяці і ще на 2 тижні вистачить, баночка на 250 мл. Ну дуууже економно. Але якщо ви любите брати велику кількість, то звичайно вам вистачить на менше, тут все індивідуально) хоча насправді в великій кількості шампуню немає необхідності, достатньо небагато і промити двічі.

Взагалі як на мене це базовий шампунь який підійде багатьом. Можливо він не для сухої шкіри голови, але для жирної і нормальної шкіри добре підходить. Купила його на знижках і точно візьму знову коли він закінчиться.

Взагалі за такий розхід ціна 🔥 250 мл я брала за ≈200 грн) зараз трошки подорожчав, а якщо взяти літр то взагалі вигідно, мені вистачить на рік точно

Шампунь Londa Professional