Pilirina 💛💙

Неймовірно ароматна новинка від Barbers

Неймовірно ароматна новинка від Barbers
Неймовірно ароматна новинка від Barbers
Неймовірно ароматна новинка від Barbers
Неймовірно ароматна новинка від Barbers
Неймовірно ароматна новинка від Barbers

Коли черговий гель добігав кінця на полиці, чоловік дав завдання вибрати йому новий гель і тільки з лінійки Barbers, бо це чи не єдина косметика, яка у нього не викликала жодноі алергічної реакції, на яку він завжди з острахом чекав навіть після миття тіла дитячим милом. Цього разу обрали гель для душу - Dallas Premium Shower Gel, бо у нього дуже цікава ароматна піраміда, судячи з опису на сайті. Не прогадали!

Чоловічий гель для душу Dallas Premium від бренду Barbers – сила, свіжість та чистота, укладені в одному великому ергономічному форматі обʼємом 500 мл. Зручний флакон з якісною помпою дозволяє розумно дозувати витрату консистенції та є практичним у щоденному застосуванні.

Гель дбайливо очищає шкіру від накопичених забруднень, сальних виділень та неприємного запаху. Має надзвичайно приємний бадьорий аромат зі свіжими нотками цитрусових і шляхетною деревиною. Для мене це один із найприємніших чоловічих ароматичних композицій, тож користуюся ним і я. Приємне відчуття користуватися чоловічою косметикою, а не навпаки. Завдяки вмісту натуральних олій та рослинних екстрактів гель додатково доглядає тіло.

Особливості Barbers Dallas Premium Shower Gel:

🌱олія бергамота підтримує оптимальний жировий баланс і заспокоює подразнений епідерміс;

🌱екстракт кедра насичує цінними вітамінами, тонізує та зміцнює захисний бар'єр;

🌱дарує шкірі надзвичайно приємний дорогий деревний бадьорий аромат, який мʼяким шлейфом лишається на шкірі;

🌱делікатно, мʼяко, але ретельно очищає шкірний покрив;

🌱зовсім не викликає сухості та стягнутості;

🌱дарує дійсно тривале відчуття бездоганної свіжості та чистоти.

Рекомендую придбати цей якісний гель Dallas Premium своїй половинці на осінньо-зимовий період. Він підбадьорює та зігріває. Тут аромат настільки приємний і, впевнена, сподобається не тільки більшості чоловіків, що ним спокійно можна користуватися на двох 😉