Ірина 🦋

Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з горіховою олією кукуі та олією алое вера

Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з горіховою олією кукуі та олією алое вера

Я вже розповідала про рожеві капсули з Індонезії 🇮🇩 Вітаміні для волосся "Терапія для волосся" з олією жожоба Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil 🩷https://club.makeup.com.ua/post/41635/

Цю чорну капсулку Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з горіховою олією кукуі та олією алое вера Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil 🖤, я отримала у подарунок

Капсули дуже зручно застосовувати. До їх складу входять поживні компоненти, серед яких і цінна олія алое вера, яка допомагає волоссю стати міцним, сильним, шовковистим і гладеньким. Засіб також містить олію кукуі , що зволожує волосся. Поєднання вітамінів А, С, Е і провітамін В5 потужно оздоровлює локони і захищає їх від шкідливого ультрафіолету. Марокканська олія сприяє засвоєнню всіх корисних складових продукту. Завдяки легкій текстурі вміст капсул не робить масним і не обтяжує волосся, швидко всотуючись. Легкість, швидкість і користь застосування продукту робить його чудовим засобом для догляду за темним волоссям.

Моє волосся натуральне, пряме, не пористе. На довжину волосся до плечей такий капсули мені вистачає на 2 рази. Якщо використовувати цілком, волосся стане занадто жирним. При використанні її не відразу, краще добре загорнути залишок до наступного разу, інакше оболонка підсихає і стає твердою, тоді витягти вміст буде не так зручно.

Я наношу або на трохи підсушене волосся або вже на сухе. На мокре мені не подобається, тому що я не бачу скільки вже завдала і можна легко переборщити. Волосся після них м'яке і шовковисте, розсипчасте та гладке, легко розчістується.

На мій погляд відмінності між цими та рожевими вітамінами я не помітила, крім аромату 🌸.він приємний теж у кожних по своєму, не надто сильний. На волоссі не залишається, з парфумом не змішуватиметься

Можу рекомендувати вам їх хоча б спробувати 😉

А ви вже пробували вітаміни для волосся від Ellips? Які улюблені, а може тільки хочете спробувати?