kurgoki7

Glycolic acid 7% - як використовувати?

Цей тонер полюбив майже весь тікток. І ось що нам обіцяють:

ДИСКЛЕЙМЕР: Наносити можна 1-2 (на ноги 3) рази на тиждень, поступово збільшуючи (1 раз, 1 -1-2-2-..-3), тонким шаром, на чисту шкіру та обовʼязково наніч. НЕ можна після та в день гоління.

Бажано зробити тест на реакцію перед використанням: нанести полоску на руку (наніч,чиста шкіра, не голена) та подивитися на реакцію. У разі чого не використовувати

• Якщо наносити ватним диском трохи тонеру на зону пахв, то можна позбутися (або майже позбутися) від бактерій, які викликають неприємний запах та врослих волосків

З цим методом треба бути дуже обережним, адже шкіра пахв дуже чутлива. Притримуйтесь дисклеймеру

• В день миття голови, нанести на скальп, обережно розподілити по всій шкірі голови та залишити на 10 хвилин. Далі мити голову звичним методом.

Я сама користуюся цим методом і можу сказати, що мені він підійшов. Гарно прибирає мертві частинки шкіри та стайлінг. Відчуття свіжості. Здається, що волосся почало рости більше.

• Гусина шкіра. Детальніше про це буде в наступному пості, але скажу, що метод використання в дисклеймері
  • Темні зони на колінах та ліктях. Використання в дисклеймері.
  • Врослі волоски на ногах.

Гліколева кислота запускає процес регенерації клітин, очищення шкіри, робить шкіру більш мʼякою.

АЛЕ, якщо не притримуватися порад, шкіра може навпаки стати червоніше, може піти подразнення та роздратування