Cos De BAHA M.A. Peptide : огляд зразків крему та сироватки
Чи можливо підсилити антивіковий догляд?
Антивікові пептидні засоби із матриксилом і аргіреліном Cos De BAHA виявилися для мене найбільш неоднозначними засобами made in Korea.
Чи можливий той ботокс-ефект, про який наголошує виробник, якщо в тебе вже підібрано догляд з ретинолом та колагеном?
Давайте розглянемо на моєму прикладі
Пробні зразки пептидної лінійки Cos De BAHA - це саше, на 1,5 мл сироватки й крему, кожне. Зручна відривна лінія, зберігати краще вертикально.
Об'єму мені вистачило майже на 2 тижні знайомства, наносила лише зранку.
На саше є зрозуміла дата придатності, без зашифрованих кодів.
Пептидна сироватка Cos de BAHA Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline
Консистенція - гелеподібна, доволі рідкувата. Останнім часом, я не дуже люблю засоби з подібними консистенціями, тому це перший суб'єктивний мінус цій сироватці
Текстура - липка спочатку, потім стає маслянистою. Липкості багато, хочеться вмитися, але терпляче чекаєш та спостерігаєш. Це другий мінус
Аромат - відсутній, це плюс
Витрата сироватки - стандартна для такої консистенції, я не наносила так, щоб засіб крапав з обличчя
Нанесення на шкіру : зранку, на суху шкіру, на вологу, на пептидний тонер. Це ті варіанти, які я спробувала. Найоптимальніший варіант з такого типу консистенцією - це трохи волога шкіра.
На фото видно маслянисто-вологий ефект, але він заважкий для моєї шкіри. Звісно, таку сироватку потрібно "закривати" кремом.
Антивіковий пептидний крем Cos De BAHA M.A. Peptide Cream
Консистенція - легка, трохи гелева, швидко тане на шкірі, на перший погляд, просто ідеальна та моя улюблена, але ...
Текстура - при подальшому нанесенні на шкіру з'являються асоціації з чимось ну занадто жирненьким, я гадаю, що це складники Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate (спирт на базі оливкової олії та суміш гліцерину та стеарину (жир, який є і в маслі какао)
Аромат - відсутній
Витрата крему - дуже економна, виходячи з його насиченої консистенції.
Нанесення на шкіру : в основному наносила зранку, на сироватку.
Мені не дуже не подо бається така текстура, на обличчі видно, які розводи від крему. Я вперше користувалася таким кремом, ще й від корейського виробника. Треба час, щоб крем поглинувся, добре нанести його пальцями. І це при тому, що я наношу завжди не багато.
Нарешті, мої остаточні враження з приводу антивікових пептидних засобів із матриксилом і аргіреліном Cos De BAHA.
Це найбільш неоднозначні засоби корейського сегменту косметики, які я коли-небудь тестувала.
На цю мить, у моєму догляді є ампульна сироватка з ретинолом та колагеном Medi Peel + пептидний тонер з глютатіоном Medi Peel ( вечірня рутина) , зволожувальна крем-есенція Mary&May + сонцезахист Beauty of Joseon (ранкова рутина) . Здається, що більш антивікового догляду годі й шукати, але, як не дивно, на мій суб'єктивний погляд, пептидні засоби Cos De BAHA певним чином підсилили цей ефект.
Шкіра сяє, наповнена, залом біля губ вже максимально непомітний та скорочений, тон рівномірний, звісно, помітна пігментація, з нею важко працювати 🤷🏼♀️.
Чи придбала б я повнорозмірні версії? Напевно, що ні, мені хочеться більш комфортних текстур + є ще багато цікавих засобів, тим паче корейського виробництва, які я хочу спробувати.
Можливо, треба було спробувати використовувати лише ці засоби, без того догляду, що я вже маю? Напевно, але тоді треба ще раз придбати ці пробники 😅
Дякую, що прочитали ♥️ Усім вдалих косметичних цікавинок 😉
Комен тарі (0)