molena

Мої санскріни (частина 2)

Мої санскріни (частина 2)

Взагалі, літо ще не закінчилося! Так-так, 1 вересня настала календарна осінь. А от астрономічна прийде до нас після 22 вересня. Продовжуємо свою літню бьюті-рутину😉

До того ж, УФ-випромінювання не залежить від температури. Ультрафіолетові промені можуть бути такими ж агресивними, як влітку.

По-третє, осінь - час введеня чи повернення в догляд таких активів, як ретинол чи кислоти. Після їх використання вдень обов'язково треба захищати шкіру засобами з SPF.


Роздивимося чергову порцію моїх сонцезахисників. На цей раз корейського походження. Перша частина made in Europe тут https://club.makeup.com.ua/post/48079/

Skin&Lab - Hybarrier Fresh Sun Lotion SPF 50 PA ++++ 

Текстура: легка, але нерідка. Хоч виробник позіціонує засіб як лосьон, мені він здається легким кремом.


Запах: ледь відчутний, взагалом приємний, є трохи спиртових ноток.


Особливості: лосьон спрямований на захист від сонця та зволоження шкіри. Містить змішані фільтри, гіалуронову кислоту та ніацинамід. Але хочу звернути увагу, що на 4 позиції в складі спирт (Alcohol Denat).


Мої враження: приємний та легкий сонцезахист, не залишає липкості та відчуття плівки на обличчі. Не дивлячись, на спирт шкіру не сушить. Але я і не користувалася на постійній основі, а чергувала з іншими санскрінами.
Оцінка: 8/10

Мої санскріни (частина 2)
Мої санскріни (частина 2)

Iunik Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+

Текстура: така сама, як і у попереднього, але вже називається крем, а не лосьон. Ох уж, ці виробники! Легкий крем, який гарно вбирається шкірою і без проблем можна нанести потрібну кількість без переобтяження шкіри.


Запах: без запаху і дійсно, як не намагалася вловити хоч якість нотки, наприклад, трав'яні, аромат абсолютно нейтральний.


Особливості: окрім основної функції сонцезахисту, крем має ще три: заспокоєння (центелла), зволоження (бета-глюкан), сповільнення процесів старіння (ніацинамід, аденозин). Сонцезахисні фільтри - виключно хімічні.


Мої враження: максимально комфортний крем, особливо сподобається тим, у кого чутлива шкіра. Зволоження більше, ніж у Skin&Lab і склад кращий.
Оцінка: 10/10

І наостанок... так-так, це він Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ - всім тут відомий та улюблений. Про цей крем я дізналася від вас, любі дівчатка, і вже встигла використати 50 мл повномір. На це літо хотіла знову його купляти, але цікаво було спробувати інші, тому взяла лише міні 10 мл.

Текстура: в дусі корейських санскінів - легка, гелево-кремова, ідеально наноситься і лягає на шкіру, не вибілюючи її.


Запах: також нейтральний, що для мене великий плюс.


Особливості: сонцезахист на хімічних фільтрах, містить до 30% екстракту рису, який має антиоксидантну дію. Також містить біоферменти молочних бактерій для відновлення мікробіому шкіри і такі корисні компоненти, як аденозин та вітамін Е.


Мої враження: для мене це найкращій сонцезахист, я його протестувала у всі пори року, він відмінно справляється зі своїми функціями, залишаючись непомітним по відчуттям та комфортним для шкіри.
Оцінка: 100/10

І на цій прекрасній ноті можна було б завершувати, але під'їхали ще 2 пробничкі нових для мене засобів від Dr. Ceuracle. Тут коротенько:

Dr. Ceuracle Cica Regen Wegan Sun Waterproof SPF50+ PA++++ - чимось схожий на Iunik Centella, але має такий крутезний склад, купу активів, зазначений % ніацинаміду (2%) та ще й водостійкий (у попередніх немає позначки Waterproof)
Але! Є один нюанс через який я не розглядаю цей крем для купівлі - запах: різкий, лікарський, щось середнє між рослинними сиропами для кашлю та розтиркою Доктор Мом.

Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50/PA++++ а це вже щось космічне 🚀 Я таку текстуру ще не зустрічала: легка наче сироватка, кремово-гелево оксамитова, яка ж вона приємна до шкіри! Ну і склад🔥 Я так зрозуміла Dr.Ceuracle - це про поєднання класних активів. В цьому санскріні - 10 видів гіалуронових кислот, 4 фотостабільні хімічні фільтри, неймовірний аромат люксової косметики і більше подробиць розповідати не буду, бо планую купити повномір.

Дякую всім, хто дочитав Сподіваюсь вам було корисно❤️