mazanovafitnesscoach

Розповідаю чи варто витрачати свій час та кошти на ці засоби ...

Розповідаю чи варто витрачати свій час та кошти на ці засоби ...

Ітак ... розповідаю :

В мене дуже жирна шкіра обличчя, тому мені завжди важко підібрати крем , тим більше що моя шкіра ще й схильна до акне .. колись ще зимою моя подружка порадила мені ось цей крем від Sane , відтепер це мій улюблений крем для обличчя.

Він не провокує появу акне а навпаки дуже непогано допомагає з тим щоб це акне вилікувати, також прекрасно зволожує шкіру. Я його використовувала три рази на день... і зранку і ввечері і вдень 😁 навіть коли виходила з дому брала його з собою . А до речі замовляла маленький формат спеціально щоб можна було спробувати Чи підійде Чи не підійде і до речі його дуже зручно носити з собою .

Також дуже багато разів чула про саліцилове мило , я його використовувала і для обличчя і для спини так як в мене є також висипання і на спині ... І чесно залишилась дуже вражена , тому що воно дуже допомогло мені саме з висипаннями на спині , висипи взагалі зменшились і по кількості і по розміру . Мило так ніби підсушує шкіру Тому треба ще використовувати якісь засоби для зволоження А так в цілому Мені дуже сподобалось і взагалі я вважаю що ці два засоби можна просто назвати одними із топових засобів якими я користуюсь.

Тому дівчатка Я би вам дуже радила замовити ,спробувати ,особливо ті хто мають проблеми з висипами такими як акне. Я залишилась дуже вражена тому від мене величезний рекомендасьон , та також чекаю на фідбек від вас .

Напишіть будь ласка в коментарях хто вже замовляв і Чи сподобалось вам чи ні.

Розповідаю чи варто витрачати свій час та кошти на ці засоби ...