Моя колекція містів Victoria's Secret i Bath and Body Works
Так, я знаю, що багато хто з вас їх не любить💀 Але я їх обожнюю. Ніколи не розцінювала місти в якості заміни парфумерії на вихід, для мене це домашні аромати під настрій, проте серед них є і ті, в яких не соромно вийти в люди.
Загалом я мала більше 40-50 різноманітних ароматів, наразі в колекції залишилося біля 30. Одним із найбільш правильних рішень було перестати купувати їх у повному форматі: так у мене з'явилася нагода протестувати ще більше містів, при цьому вони довго не стоять та не встигають набриднути.
Аромати Victoria's Secret (Pink)
⚫BARE VANILLA SUNKISSED
⚫BARE VANILLA UNTAMED
⚫COZY SUGAR
⚫PURE SEDUCTION LA CREME
⚫JASMINE CASSIS
⚫TOASTED HONEY
⚫ALMOND BLOSSOM AND MILK
⚫VANILLA LACE
⚫COCONUT PASSION
⚫SWEET CHARM
⚫SENSUAL BLUSH
⚫GODDES
⚫CHERRY ELIXIR
⚫PINK FRESH AND CLEAN
⚫PINK GIRL GANG
⚫PINK BASIC VANILLA
Bath and Body Works
⚫TWISTED PEPPERMINT
⚫PINK VELVET CUPCAKE
⚫VANILLA BEAN
⚫BONFIRE BASH
⚫COCONUT SNOWBALL
⚫WARM VANILLA SUGAR
⚫BROADWALK TAFFY
⚫COPPER COCONUT SANDS
⚫COCONUT PINEAPPLE
⚫BLACK RASPBERRY VANILLA
⚫FALL IN BLOOM
⚫MARSHMALLOW PUMPKIN LATTE
⚫SUNSET GLOW
⚫WHITE PUMPKIN & CHAI
Які уже закінчилися, однак я б хотіла їх придбати знову?
Таких насправді небагато. Найкраще запам'ятався мені VS "BARE VANILLA NOIR". На жаль, у перевірених продавців його уже немає, адже це лімітка. Проте його запах я пам'ятаю і досі. Також непоганим був VS "AMBER ROMANCE", проте зараз виробник змінив цей запах, покупці жаліються, що він абсолютно не такий, як був раніше.
Якщо якийсь із спрейчиків вас зацікавив, можу розповісти про нього детальніше
Описувати в цьому пості кожен із них - завдання на кілька годин. Тому якщо вас зацікавив якийсь міст або ж одразу кілька, можу зробити інший пост з розгорнутими враженнями)
Коментарі (0)