Alina_Demchenko

Сліпий затест: Landor Pact Unisex

Прозорий аромат категорії унісекс, аромат Рact Unisex викликає багато інтересу, особливо пов'язаний з тим, що аромат я не тестувала і не вдивлялась в піраміду, тож на данний момент - я і не пам'ятаю що там.

Відкривши кришечку пробника, перше що я відчула легка кислинка, що вирвалась в пару з тугим зеленим листям, що додають пікантну гірчинку . Кажете східно-дерев'яний? Подивимось)

Після переносу на руку, мене почало дивувати те як розкривається аромат. Після яскравого бергамоту, маслянистого і запашного, я почала відчувати теплі ноти, які викликали в моїй голові доволі чіткий образ : чорний чай з дольками лимону. Ідеальної температури, запашний і зігріваючий не тільки тіло, а й душу . Окрім бергамоту і лимону, в перші секунди відчувається і легка ягідна нотка, терпка, але солодка. Щось дуже схоже на смородину, точніше на варення. Чим далі, тим більш затишним стає аромат, бо мені вже хочуться і чаю і млинців з варенням.

Тепла температура продовжує підігрівати ноти аромату. Оновивши аромат на іншій ділянці тіла, я вирішила повернутися до старту і зрозуміти що за фужерні ноти я відчуваю з палички. Вона тепла, трошки пряна з натяком на ветівер, але солодкувата і трошки припудрена. В ній домінує кислинка, але її не дає бергамот. Вона вітає у повітрі, даруючи ностальгічний осінній аромат. Це ледь вловимий аромат здається на стільки знайомим, що ось ось доторкнуся і назову його .

Тим часом на руці, тепла і затишна середина відкрила нову ноту, яку я точно впізнаю - це цикломен. Спочатку я думала що цей ніжний квітковий аромат дає троянда, але ідентичне звучання квітки я вже чула в Masaki Shiro - це точно цикламен. Він огорнутий в чарівну пудру і легку пряність. Аромат звучить так знайомо в середині.

О БОЖЕ, ЦЕ Ж ЧОРНОБРИВЕЦЬ .... Та чарівна і знайома нота була так гіпнотизуючи знайома, на стільки споріднена, що я полізла нюхати засушні квіти, які збиралась посадити на весні. Так ось сухий бутон чорнобривця - має ідентичний аромат.

І тут я вже знаю як поведе цей аромат, знаю які будуть далі ноти, бо це - дюп. Пані і панове, у нас тут гарний дюп на Bal d'Afrique від Byredo, хіба що більш пудровий і м'який (але з пробника такого формату, я втрачаю можливість правильно відчути старт).

Тепла кедрова база, зігріває і додає цьому аромату домашнє звучання. Згадуючи композицію, я починаю відчувати легкий мускус і амбру, яка з кожною хвилиною робить композицію більш густою і теплою. Це відчувається як дотик сонячних променів в холодний день, як обійми і як спокій. Це аромат спокою.

• Старт : Апельсиновий цвіт, Бергамот, Лимон, Неролі, Чорнобривці. Єдине що я не відчуваю - неролі. Авжеж, легка терпкість в старті присутня, але не думаю що це справа саме цієї ноти. Чорнобривці тут авжеж повсюди. Вони гарно доповнюють і середину і базу, створючи неповторний аромат. Бергамот і лимон відіграли тут просто Ф_А_Н_Т_А_С_Т_И_Ч_Н_О.
  • Середні ноти: Береза, Нічний жасмин, Фіалка, Цикламен. Нічний жасмин ? Якщо я не помиляюсь, він же наче отруйний і викликає нудоту😂 Судячи з пудри і елегантного звучання,який робить цикломен теплим, ніжним - там звичайний. Фіалка нота доволі тендітна і в композиції я її не сильно відчула. Цикломен мені тут дуже сильно подобається. Я зустрічала таку гарну гру в Shiro Masaki Matsushima, але там вся композиція звучало прохолодно, як зимовий вітер. Тут - про тепло і про зігріваючі ноти, тож така гра ноти закохала мене в себе. Це дуже гарно і ні в якому разі не душить.
  • База : Амбра, Бурштин, Ветівер, Кедр, Мускус. По базі тут все добре, гарно , без гострих кутів. Ветівір лізе нагору, але я люблю його звучання, тож мені база догодила.

Таааак, аромат викликав купу емоцій, бо я вже і забула звучання Балу. Особливість аромату від Ландор, тим що він тепліший і м'якіший. В ароматі від Байредо, на скільки я пам'ятаю, фужерний старт аромату був доволі різким, насиченим , як і самі чорнобривці. Тут вони більш лагідні і тендітні, але аромати доволі схожі. Я не експерт по цьому аромату, але звучить як мінімум схоже і знайомо.

Що до відчутів від аромату, то вони теплі, приємні. Він дає можливість забути про все, забути про красу слів, розслабитися і відчути себе в дуже дружній обстановці. Навіть якщо я скажу щось не так, як то не так - мене зрозуміють. Аромат сміху, теплих шкарпеток та смішний піжами. Легкий та невимушений. Піраміда складно розбивається у плані сприйняття. Що б відчути деякі окремі ноти - треба було оновлювати аромат на трьох різних ділянках шкіри. Але я і не бачу сенсу - нащо ? Нащо, коли вся композиція так рзслабляє і робить все інше таким не важливим. Хоч на секунду, я забула про всі проблеми.

Аромат вартий уваги .