Ta_nyaaaaaaa

Чи заслужено популярна олійка для душу UTerra?

Чи заслужено популярна олійка для душу UTerra?
Чи заслужено популярна олійка для душу UTerra?
Чи заслужено популярна олійка для душу UTerra?

Усе, що завірусилось у тік-ток і бачу щодня у стрічці - все мені треба 😂

Цього разу ще й співпали всі карти: за вікном осінь, а у мене залишилися лише свіжі за ароматом гелі для душу. Треба ж виправляти))

Обожнюю усе кокосове, тож вибір впав на «Макадамія та кокос», ще бренд представляє «Арган та лемонграс», який не настільки зацікавив.

Оформлена баночка у стилі бренду - коричневих тонах. Об‘єм 350 мл, і що хочу окремо виділити - наповнення аж до самого горлишка, таке зараз рідко зустрінеш.

Взяла на акціях, обійшлася мені ≈ 65 грн, без акції це +10-15 грн, тож загалом доволі бюджетно у будь-якому випадку.

В олійки відсутній дозатор, лише відкручується кришечка і постає широке горлишко, тож контролювати кількість засобу нелегко.

Консистенція схожа на гель (це він і є по факту), але більш легка і рідка, жовтого, олійного кольору. Тобто це дійсно такий собі легкий гель по текстурі, а не олійка у класичному розумінні.

Аромат надзвичайно приємний. Якби не знала назви, то сказала б, що пахне карамеллю. Дуууже гучно і дуже солодко. Ця карамель наче присипана кокосовою стружкою.

Олійка при контакті з водою емульгується, перетворюючись у молочко або подекуди легкі бульбашки. Тож майже не піниться.

По тілу розподіляється легко і приємно.

Очищає доволі бережно. Після неї дійсно немає відчуття стягнутості, шкіра навпаки зволожена.

Підійшла моїй чутливій тонкій шкірі. Не викликала алергічних реакцій.

У складі має SLS, однак є і зволожуючі компоненти, у тому числі олія макадаміі, сечовина.

Щодо аромату, то він залишається на тілі ще до 20-30 хвилин. І це такий вже не такий солодкий кондитерський аромат, як з пляшечки, але тим не менш, треба остерігатись, аби вас не з‘їли 🤭

Такий формат мені сподобався значно більше, ніж класичний гель для душу, після якого часто хочеться чимшвидше нанести зволоження.

Чесно кажучи, я загалом полюбляю UTerra за бюджетні і мега-ароматні продукти, скраб з вівсянкою не раз був на повторі. А тепер ще й до олійки повертатимусь.

Тим паче зараз такі зігріваючі аромати дуже на часі)