Чи заслужено популярна олійка для душу UTerra?
У мене олійка для душу з олією макадамії та ароматом «Макадамія та кокос» 🥥 Про неї і розповім.
Усе, що завірусилось у тік-ток і бачу щодня у стрічці - все мені треба 😂
Цього разу ще й співпали всі карти: за вікном осінь, а у мене залишилися лише свіжі за ароматом гелі для душу. Треба ж виправляти))
Обожнюю ус е кокосове, тож вибір впав на «Макадамія та кокос», ще бренд представляє «Арган та лемонграс», який не настільки зацікавив.
Оформлена баночка у стилі бренду - коричневих тонах. Об‘єм 350 мл, і що хочу окремо виділити - наповнення аж до самого горлишка, таке зараз рідко зустрінеш.
Взяла на акціях, обійшлася мені ≈ 65 грн, без акції це +10-15 грн, тож загалом доволі бюджетно у будь-якому випадку.
В олійки відсутній дозатор, лише відкручується кришечка і постає широке горлишко, тож контролювати кількість засобу нелегко.
Консистенція схожа на гель (це він і є по факту), але більш легка і рідка, жовтого, олійного кольору. Тобто це дійсно такий собі легкий гель по текстурі, а не олійка у класичному розумінні.
Аромат надзвичайно приємний. Якби не знала назви, то сказала б, що пахне карамеллю. Дуууже гучно і дуже солодко. Ця карамель наче присипана кокосовою стружкою.
ЗАСТОСУВАННЯ І ВРАЖЕННЯ
Олійка при контакті з водою емульгується, перетворюючись у молочко або подекуди легкі бульбашки. Тож майже не піниться.
По тілу розподіляється легко і приємно.
Очищає доволі бережно. Після неї дійсно немає відчуття стягнутості, шкіра навпаки зволожена.
Підійшла моїй чутливій тонкій шкірі. Не викликала алергічних реакцій.
У складі має SLS, однак є і зволожуючі компоненти, у тому числі олія макадаміі, сечовина.
Щодо аромату, то він залишається на тілі ще до 20-30 хвилин. І це такий вже не такий солодкий кондитерський аромат, як з пляшечки, але тим не менш, треба остерігатись, аби вас не з‘їли 🤭
Такий формат мені сподобався значно більше, ніж класичний гель для душу, після якого часто хочеться чимшвидше нанести зволоження.
Чесно кажучи, я загалом полюбляю UTerra за бюджетні і мега-ароматні продукти, скраб з вівсянкою не раз був на повторі. А тепер ще й до олійки повертатимусь.
Тим паче зараз такі зігріваючі аромати дуже на часі)
Коментарі (0)