kareenelll

Найкращі компоненти в догляді на холодний сезон

Найкращі компоненти  в догляді на холодний сезон

як приклад я навела засоби якими користуюсь сама і вони мені подобаються , але звичайно це можуть бути інші засоби

головне щоб ці компоненти були в складі, тоді взимку шкіра буде задоволена🤍

  • Кераміди - якщо б мені прийшлось на зиму вибрати єдиний компонент, то це були б кераміди. Це жири які є в нашій шкірі, тому дуже позитивно впливають на неї. Засоби з керамідами відновлюють ліпідний барʼєр, допомагають позбутись лущення, стягнення, подразнення. Ну скарб😍 (g9skin white in milk toner - цілу минулу зиму ним користувалась, він дуже і дуже класний. Tony Moly wonder ceramide toner - теж класний і щей 500 мл, на рік вистачить, напевно)
  • Прополіс - загоює, знімає запалення, відновлює шкіру, омолоджує за рахунок підвищення еластичності шкіри, зволожує, живить та насичує шкіру. (Beauty of Joseon Glow serum - писала пост про цей серум, дуже хороший)
  • Кислоти - сонечко вже не таке сильне, якраз на холода можна брати якусь сироватку чи пілінг для активнішого відлущення шкіри. Вид кислоти вже кожен може підібрати індивідуально під себе.
  • Центела- заспокоює, використовую в будь-яку пору року, тому що моя шкіра схильна до почервоніння та подразнення. (Needly Cicachid relief cream - тут і центела і кераміди, просто топ)