Ta_nyaaaaaaa

Найкорисніший скраб у моїй колекції

Найкорисніший скраб у моїй колекції
Найкорисніший скраб у моїй колекції
Найкорисніший скраб у моїй колекції

Обожнюю скраби, маю цілу колекцію та каву у будь-якому її прояві, а також завжди на поличці магній у різних форматах. Концентрат у вигляді кристалів купую час від часу, пластівці нещодавно спробувала (тут допис -https://club.makeup.com.ua/post/50089/ ), а тепер вирішила обрати і скраб. І зовсім не прогадала. Розповідаю детальніше далі.

Скраб має стандартне пакування як для такого продукту: пластикову баночку у вигляді шайби (круглу), кришка гарно і щільно закручується.

Також наявна захисна мембрана, тому скраб не протікає, не просочується і не висипається.

Об‘єм 300 грам, але також можна обрати з асортименту 500 мл.

❗️Термін придатності 3 місяці після відкриття. це менше, ніж у більшості інших скрабів, тому наголошую.

Скраб доволі щільний, густий, але не сухий, бо є рідина, яка і скріплює кристали. Самі скрабуючі частинки середньої величини (є дрібніші, є крупніші), доволі приємно відчуваються і не травмують шкіру.

Дуже гарний аромат натуральної меленої кави. Зовсім не хімозний і не занадто інтенсивний.

Основа скрабу - магнійєвий концентрат + кава. Кристали магнію крупніші, а кава дуже мілка. Вона і дає коричневий колір. Шкіру і ванну не фарбує, змивається водою.

❗️НЕ можна використовувати на подразненій/пошкодженій шкірі. Тому наношу лише перед голінням і строго на ділянки без ран/подряпин

Скраб приємно розподіляється по тілу. Тане доволі швидко, але цього часу мені достатньо, щоб ретельно проскрабувати кожну ділянку.

Відразу після скрабу шкіра стає більш підтягнута, еластичніша і м‘яка на дотик. Така бархатиста і зовсім не пересушена.

Особливо мені подобається чітко виражений заспокійливий ефект. Скраб дійсно чудово заспокоює, дарує відчуття внутрішньоі рівноваги. Зменшує м’язові напруження, спазми. Стає значно легше після його використання.

Вважаю, що магнієвий скраб - це класний варіант для тих, у кого немає часу чи можливості приймати магнієві ванни. Зі скрабом це швидше, а ефект практично такий же! Для кращого результату можна ще і витримати скраб на тілі.

Особисто я після цього засинаю як немовля 😴 З цього роблю висновки, що магнієвий скраб ще й гарно готує організм до сну, налагоджує ритм.

Тому тепер окрім звичного концентрату завжди матиму у запасі і магнієвий скраб. Тим паче їх у бренду на вибір чимало 😌