MAXIMOVA🌷

Чудова маска для комбінованої шкіри

Чудова маска для комбінованої шкіри

Виробник зазаначає, що маска підходить для всих типів шкіри, я з цим погоджуюсь, але відгук буду робити як власниця комбінованої шкіри. Моя шкіра обожнює маски з глиною, а в даному випадку це не звичайна глина, яку об’єднали в одному флаконі з іншими корисниии інгредієнтами!

Тут головна героїня:

  • кембрійська блакитна глина, яка ефективна для жирної та проблемної шкіри, містить залізо, срібло, магній, цинк, фосфор, кальцій та інші речовини, а також активізує обмінні процеси на шкірному покриві, поліпшує кровообіг, відновлює еластичність, розгладжує зморшки, звужує пори й усуває чорні цятки й акне, знімає почервоніння та прискорює рубцювання тканин;

Також склад збагачений такими інгредієнтами:

  • деревій надає на шкіру обличчя протиалергійну, бактерицидну і протизапальну дії, допомагає у боротьбі з фурункулами, екземою, шкірним свербежем та дерматитами;
    - екстракт розмарину відзначається здатністю ефективно очищати і тонізувати обличчя, розгладжує зморшки та рубці після акне, знімає набряки, освітлює пігментні плями, відновлює еластичність, стягує пори і покращує колір шкіри.

Підготувала відео у якому можете розглянути, як замішувала маску, показувала консистенцію та нанесення на обличчя.

Чудова маска для комбінованої шкіри

Мені воно подабається, флакон має цікаву форму пластикової колби. Закручується металевою кришкою.

Під кришкою є додаткова мембрана, яку потрібно зняти для початку використання.

Для замішування маски вам потрібні для зручності:

- миска та лопатка

- вода

- пензлик

- сама маска

Маска має порошкову форму сірого кольору. Щодо запаху - я відчуваю аромат глини (як пахнуть глинові маски) та розмарину😊

Порошкову суміш потрібно розвести 1:1 з водою або гідролатом. Я розводила з водою кімнатної температури. Для першого використання взяла забагато порошкової суміші, те що ви бачите на фото в мисочці можна поділити майже на два😅 Але свою норму ви визначите для себе самостійно.

Розводила за інструкцією та отримала однорідну досить ніжну консистенцію (можете подивитись на відео, добре видно структуру).

Наносила маску пензликом бренду Lunnitsa. ДУЖЕ раджу вам цей пензлик! Він неймовірно зручний, прекрасно розподіляє маски, я його просто обожнюю! Завдяки своїй формі та гнучкості він рівномірно наносить маску по рельєфу обличчя👌

Важливо: головне правило витримувати маску чітко за вказаним часом 5-10 хв! Неможна давати їй повність висихати, це може дати зворотній ефект - подразнення та зневоднення.

Витримала маску на обличчі 10 хв, за цей час вона почала трошки підсихати в місцях де шар нанесення вийшов тоншим, а саме на скронях. В цих зонах трошки відчувала стянутість але без дискомфорту.

Знімала маску просто водою, вмиваючись легкими рухами. Терти непотрібно, адже пальцями я відчувала малесенькі абразивні частинки.

це шикарне очищення! Візуально очистились пори в Т-зоні (проблемна частина комбінованої шкіри) я була дуже задоволена цим ефектом. В цілому шкіра обличчя гарно очистилась, була сяюча ніжна і шовковиста.

Використовувала її два рази в неділю протягом місяця і помітила здатність маски знімати почервоніння в місцях запалень та легке освітлення пігментних плям.