Ірина 🦋

Зволожувальний бар'єрний крем для обличчя

Зволожувальний бар'єрний крем для обличчя

Моя шкіра нормального типу, без акне, постакне, пігментації. Є невеликі судини куперозу на крилах носа та трохи дрібних мімічних зморшок. Це не перший мій засіб від корейського 🇰🇷бренду Purito.

Зволожувальний бар'єрний крем для обличчя Dermide Relief Barrier Moisturizer завдяки вмісту високої концентрації керамідів відновлює природний ліпідний шар шкіри. Це сприяє збереженню оптимального рівня зволоженості епідермісу, надійно захищає його від деструктивного впливу факторів навколишнього середовища та запобігає появі подразнення.

Він у короткі терміни допоможе наситити шкіру вологою, усунути свербіж, сухість, подразнення, зняти почервоніння та усунути лущення.

При постійному застосуванні позбавить зневоднення, відновить та зміцнить захисний бар'єр, знизить чутливість шкіри.

Підходить для нормальної, комбінованої, схильної до сухості та сухої шкіри. Рекомендується для чутливої, схильної до появи лущення, тонкої, зневодненої з порушеним захисним бар'єром.

Особливості Dermide Relief Barrier Moisturizer від бренда Purito:

💦 активна формула з керамідами 5,000 ppm;
💦 відновлює оптимальний гідроліпідний баланс шкіри;
💦 забезпечує епідермісу інтенсивне зволоження та усуває ознаки його сухості;
💦 запобігає процесам дегідратації;
💦 зміцнює захисні властивості епідермісу;
💦 заспокоює подразнення, зменшує почервоніння та полегшує дискомфортні відчуття;
💦 ефективно відновлює шкірний покрив після агресивних хімічних процедур;
💦 уповільнює появу вікових змін;
💦 призначений для сухої та чутливої шкіри.

Основні компоненти:

▪️ Керамід NP - один з головних будівельних матеріалів для нашої шкіри, відповідає за відновлення, зволоження та повноцінну роботу клітин шкіри. Попереджає зневоднення, зниження тургору та втрату еластичності, запускає процеси регенерації у шкірі.

▪️ Масло пінника лугового покращує структуру шкіри, пом'якшує та заспокоює, підвищує її еластичність. Зволожує шкіру, створює невидиму захисну плівку на поверхні шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи.

▪️ Алантоїн – сприяє оновленню епідермісу, надає потужну антиоксидантну дію, перешкоджає процесу окислення клітин та уповільнює старіння, ефективно загоює запалення, підвищує захисну функцію шкіри, перешкоджає появі почуття сухості.

▪️ Пантенол - має виражені загоювальні властивості, стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, зупиняє запальні процеси. Рятує від зневоднення, повертає тонус і пружність шкірі.

▪️ Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.

▪️ Олія макадамії пом'якшує та живить, відновлює шкірні покриви, має антиоксидантні властивості.

▪️ Олія ши – глибоко живить, надає захисну, регенеруючу дію, стимулює синтез колагену, усуває лущення, заспокоює запалення, відновлює сухі та потріскані ділянки.

Зволожувальний бар'єрний крем для обличчя

Пакування: Пластиковий флакон із дозатором, об'ємом 100мл. У мене пробник, об'єм на ньому не вказано, але думаю 1 ml

Зовнішній вигляд: Крем білого кольору, консистенція ближче до густої

Аромат: Не має

Використання: Мого пробника мені вистачило на 2 рази, наносила тонким шаром, тому що для мене крем досить щільний і жирненький. Після нанесення вбирається не відразу на моїй шкірі є дуже легке почуття липкості/жирності, воно не критичне але при цьому не проходить навіть протягом кількох години. Є почуття що на обличчі щось є.

Але коли зверху наносила улюблений ВВ крем https://club.makeup.com.ua/post/37439/ то все добре, цю липкість він перекриває.

За кілька разів, що я його використала, пори він не забив, жодних негативних реакцій на шкірі не викликав.

Думаю мені він більше підійде на прохолодну ❄️ пору року, або на вечір. Моя шкіра отримує від нього не тільки гарне зволоження, а й харчування. Власникам сухої та чутливої ​​шкіри, або як догляд після кислот, цей крем відмінно підійде. В описі він і заявлений саме для такої шкіри 😉

Так само залишки крему я перевірила на чоловікові 🧔🏻‍♂️, у нього було невелике лущення на верхньому повікі, в цьому випадку крем підійшов відмінно і лущення прибрав з 1 разу

Допис про пінку з центелою та зеленим чаєм з правильним кислотним рівнем PH Purito From Green Deep Foaming Cleanser 🌿 https://club.makeup.com.ua/post/43231/