Аніта

Jigott Pomegranate Real Ampoule Mask

Jigott Pomegranate Real Ampoule Mask

Моє знайомство з корейськими тканинними масками та маркою Jigott триває. Ампульні маски —це ефективні б'юті-продукти для поліпшення шкіри. Мене завжди вражають склади та екзотичні інгредієнти корейських тканинних масочок. Скільки різного та цікавого вони примудряються туди додати. Сьогодні розповім вам про ампульну маску з екстрактом гранату.

Пакування: Тканинні маски оформлені в одному стилі. Герметичні ампули-саше із зображенням ампули на лицьовій стороні. Усередині ампули знаходиться фрукт або екстракт рослини, компонент якого головний в масці. В цілому, упаковка маски виглядає дуже приємно. Усередині упаковки знаходиться маска, просочена есенцією.

Маска в упаковці знаходилася в акуратно складеному вигляді. Лекало маски непогане, зроблено з дуже м'якого еластичного бавовняного матеріалу. Підрізаю ножицями, щоб щільніше прилягала біля очей та носу. У пакеті з маскою дуже багато рідини, з самої маски навіть при використанні вся ця рідина тиче по шиї.

Особливості ампульної маски «Гранат» Jigott:

- зроблена з екологічно чистої бавовни, що не спричиняє алергічні реакції;
- має ліфтинг-ефект;
- живить епідерміс;
- освітлює і наповнює сяйвом;
- делікатно відлущує ороговілі частки;
- захищає від негативного впливу ультрафіолетових променів і вільних радикалів;
- усуває сліди втоми;

Аромат у маски солодкуватий, дійсно відчуваються ноти гранату. Запах не хімозний, легкий, приємний. Після використання на обличчі не відчувається.

Спосіб застосування: після очищення і тонізування накладіть маску на обличчя, досягнувши щільного прилягання, залиште на 15-20 хвилин. Потім зніміть маску, залишки есенції розподіліть масажними рухами до повного вбирання.

Мої враження
Після використання маски шкіра обличчя зволожена, ніжна на дотик. Тон шкіри став більш рівним, покращився колір обличчя. Не сушить, не визиває алергії. Після використання маски залишається на обличчі дуже багато рідини, вона погано поглинається, бо її за багато, хоча пишуть що її не потрібно змивати, я її все ж таки змиваю, бо на обличчі залишається відчуття липкості. Після зволожую шкіру кремом. Загалом шкіра стала виглядати свіжішою і відпочившою. Я дуже задоволена результатом і хочу зазначити, що ефект від маски протримався протягом усього дня.